Bugun...

"gazi-stadi-cevresindeki-duzenleme-calismalari-suruyor/reklam/s/keywords/gazi-stadi-cevresindeki-duzenleme-calismalari-suruyor/reklam/5" İLE İLGİLİ HABERLER

VALİ AKTAŞ ASFALT VE KÖPRÜ YAPIM ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ
Nevşehir Valisi İlhami AKTAŞ, Çavuşin Avanos arası sıcak asfalt çalışması ile Bahçeli-Ayvali Köprüsü'ndeki çalışmaları ..
Demokrasi Nöbeti 20. Gününde Artan İlgiyle Devam Ediyor
15 Temmuz günü bir grup haininin gerçekleştirdiği darbe girişimine karşı demokrasi nöbeti , Diriliş Meydanı’nda birlik ..
BAHÇELİEVLER ÇOCUK OYUN ALANI VE DİNLENME PARKI YENİLENDİ
Nevşehir’in Bahçelievler Mahallesi’ nde bulunan Çocuk Oyun alanı ve Dinlenme parkı gerçekleştirilen yenileme çalışmaları..
KADIN DANIŞMA MERKEZİ EĞİTİMLERİ DEVAM EDİYOR
Nevşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün Nevşehir İl Müftülüğü işbirliği halinde yürüttüğü kadınlara yön..
Gülmez: ‘Atatürk, tarihi yolculuğa başladığı günü gençlerimize armağan etti’
CHP Nevşehir İl Başkanı Kamil Gülmez, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkarak ulusumuzun bağımsızlığı yolunda att..
Koca : ‘Atatürk’ün Samsun’a çıkması milletimizin kaderimizi değiştirdi’
Kapadokya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Osman Koca, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 19 Mayıs 1919'da Samsun'a çık..
Köy Yolları'nda Asfalt Serim İşi Hızla Devam Ediyor.
Nevşehir İl Özel İdaresi tarafından çalışmaları başlatılan köy yolları asfalt bakım ve onarım çalışmalarının yapıldığı ..
DÜNYANIN EN BÜYÜK YERALTI ŞEHRİ İLGİ ÇEKMEYİ SÜRDÜRÜYOR
Nevşehir Belediyesi ile Toplu Konut İdaresi Başkanlığı(TOKİ) işbirliği ile gerçekleştirilen Nevşehir Kalesi ve Etrafı Ke..
Gülşehir Köyleri'nin Yol Yapım Çalışmaları Devam Ediliyor.
Nevşehir İl Özel İdaresi tarafından çalışmaları başlatılan Gülşehir İlçesi Bölükören-Ovaören köy yolları asfalt bakım v..
Gülşehir Belediye Spor: 10 - Kalaba İzci Spor: 0
Nevşehir 2.Amatör A Grubu mücadele veren Gülşehir Belediye spor ile Kalaba İzci spor Gülşehir merkez ilçe Stadı'nda saat..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI