Bugun...

"genclik-hizmetleri-genel-mudurlugunce-kultur-ve-sanat-yarismalari-duzenlenecek/s/keywords/genclik-hizmetleri-genel-mudurlugunce-kultur-ve-sanat-yarismalari-duzenlenecek/7" İLE İLGİLİ HABERLER

NEVŞEHİR VALİSİ İLHAMİ AKTAŞ İL KÜLTÜR VE TURİZM MÜDÜRLÜĞÜNE BAĞLI BİRİMLERDE İNCELEMELERDE BULUNDU
Vali İlhami Aktaş Nevşehir İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne bağlı; Nevşehir Müzesi, İl Halk Kütüphanesi, Nevşehir Kültür..
NEVŞEHİR BELEDİYESİ GENÇLİK VE SPOR KULÜBÜ BOKSÖRLERİNDEN CANSU ÇAKIR, MİLLİ TAKIM KAMPINA DAVET EDİLDİ
Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Boks takımı boksörlerinden Cansu Çakır, Türkiye Boks Federasyonu Başkanlığı t..
DEVLET SU İŞLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ DSİ 12. (KAYSERİ) BÖLGE MÜDÜRÜLÜĞÜ NEVŞEHİR İLİ YATIRIMLARI
DSİ 12. Bölge Müdürlüğü tarafından 2003-2016 yılları arasında (2003 ve 2016 yılları dâhil) Nevşehir iline tamamlanan ve ..
Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğünce radarla hız kontrolü yapılacak.
Zübeyde Hanım Caddesinde trafik kazalarının dolayısıyla halkın can ve mal kaybının önlenmesi için 20/06/2017 tarihi itib..
Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğünce Gençlik Kampları Düzenlenecek.
Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğünce gençlerin yaz aylarında serbest zamanlarını çeşitli sosyal, kültürel ve sportif fa..
UCLG-MEWA GENEL SEKRETERİ DUMAN, ÜNVER’İ ZİYARET ETTİ
Birleşmiş Kentler ve Yerel Yönetimler Orta Doğu ve Batı Asya Bölge Teşkilatı (UCLG-MEWA) Genel Sekreteri Mehmet Duman, N..
Milletvekili Açıkgöz, 19 Mayıs Atatürk’ ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Kutlu Olsun
AK PARTİ Nevşehir Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Kâtip Üyesi Ecz. Mustafa AÇIKGÖZ, 19 Mayıs Atatürk’ ü Anma, Gençl..
AK PARTİ İL BAŞKANI TANRIVER GENÇLİK BAYRAMINI KUTLADI
AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver; “Gençlerimiz, 19 Mayıs’ta Samsun’da başlayan bağımsızlık mücadelesi ru..
MEDAŞ GENEL MÜDÜRÜ EROL UÇMAZBAŞ,ÜNVER’İ ZİYARET ETTİ
Meram Elektrik Dağıtım A.Ş.(MEDAŞ) Genel Müdürü Erol Uçmazbaş, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’i makamında ziyaret..
NEVŞEHİR İL ÖZEL İDARESİ GENEL SEKRETERİ BENLİ’DEN MECLİS BAŞKANI SEYİT İNCE’YE NEZAKET ZİYARETİ
Nevşehir İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Savaş Benli Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Seyit İnce´ye makam..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI