Bugun...

"gizligider-birlesmis-milletler-parlamenter-oturumu-icin-abd-de/s/keywords/gizligider-birlesmis-milletler-parlamenter-oturumu-icin-abd-de/14/reklam" İLE İLGİLİ HABERLER

Milletvekili Gizligider; Kaybeden Avrupa Olur.
Ak Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir GİZLİGİDER, AKPM’nin (Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi) dün almış olduğu siyas..
Nevşehir Milletvekilleri Açıkgöz ve Gizliğider'den Sabah Namazı Çıkışı Halka Süt ve Poğaça İkramı.
Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Ebubekir Gizliğider Sabah Namazı Çıkışı Halka süt ve Poğaça İkramında bulund..
GİZLİGİDER VE ÜNVER ESNAF VE SANATKARLARLA BİR ARAYA GELDİ
AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider ve Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, esnaf ve sanatkarlarla bir ..
GİZLİGİDER’DEN GÜLŞEHİR ÇİFTÇİSİNE MÜJDE
Gülşehir havzasında bulunan köylerimizin kuyu ruhsatlarıyla ilgili yaşadıkları mağduriyeti gidermek amacıyla yaptığımız ..
Çavuşin, daha güçlü ve aydınlık Türkiye için hazır,
Çavuşin, daha güçlü ve aydınlık Türkiye için hazır, birlik ve beraberlik içinde #CumhurbaskanlığıSistemi ne #TekYürekEVE..
Gizligider'den 5 Nisan Avukatlar Günü Mesajı.
Adalet ve Kalkınma Partisi Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider, 5 Nisan Avukatlar günü münasebetiyle bir mesaj yay..
GİZLİGİDER’DEN GENEL SAĞLIK SİGORTA MÜJDESİ
2012 yılında yapılan düzenleme ile düşük gelir düzeyli vatandaşlar gelir testi yaptırdıktan sonra aylık genel sağlık sig..
GİZLİGİDER'DEN 18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ VE ŞEHİTLER GÜNÜ MESAJI.
Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider; Bugün, Türk Milletinin ulusal savaş tarihine altın harflerle yazılan Çanakkal..
Milletvekili Gizligider, Halkoylaması Çalışmalarına Gülşehir'den Başladı.
Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider halk Oylaması çalışmaları kapsamında Gülşehir ilçeside ev ziyaretlerinde bulun..
GİZLİGİDER, AİLE BİRLİĞİMİZİN TEMEL DİREĞİ OLAN KADINLARIMIZIN KADINLAR GÜNÜNÜ KUTLADI
Ak Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir GİZLİGİDER 8 Mart Dünya Kadınlar günü vesilesiyle bir mesaj yayımladı. Kadınları..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI