Bugun...

"gizligider-birlesmis-milletler-parlamenter-oturumu-icin-abd-de/s/keywords/gizligider-birlesmis-milletler-parlamenter-oturumu-icin-abd-de/24/s/keywords/gizligider-birlesmis-milletler-parlamenter-oturumu-icin-abd-de/s/keywords/gizligider-birlesmis-milletler-parlamenter-oturumu-icin-abd-de/24/9" İLE İLGİLİ HABERLER

Zeytin Dalı Harekâtında” Mücadele Eden Kahraman Ordumuzun Zaferi İçin Dualar Yapıldı.
Nevşehir İl Müftülüğü tarafından organize edilen ve geleneksel olarak sürdürülen Sabah Namazı Gençlik Buluşması ve Hatim..
Gizligider; Çiftçilerin Sorunlarına Anında Çözüm Arayarak, Teşkilat Üyeleri ile İstişare Etti.
Ak Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir GİZLİGİDER hafta sonu Nevşehir’de gerçekleştirdiği programlar ve İl Başkanlığı t..
Başkan Parmaksız’dan Şehitlerimiz İçin Taziye Mesajı.
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Afrin'de terör ör..
Avanos’un Kazları İçin Kuluçka Hazırlığı
Avanos Belediyesi ekipleri tarafından yaklaşmakta olan bahar mevsimi için ilçe genelinde hazırlıklar yapılmaya başlandı...
Milletvekili Gizligider; Dünyanın Yükünü Türkiye Tek Başına Çekiyor.
Parlamentolar Arası Birlik(PAB) Türk Grubu üyesi olarak ülkemizi ve gazi meclisimizi temsilen New York’ta Birleşmiş Mill..
300 Başa Kadar Damızlık Koyun İçin Ön Başvurular Başladı
Nevşehir Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü V. Gürol ÇETİN, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından uygulamaya k..
Hayırsever Tek’ten ‘Acıgöl Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu’ İçin Arazi Bağışı
Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı (YÖK)’ün onayı ile Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesine bağlı olarak, Nevşehir’in Ac..
GİZLİGİDER, Birleşmiş Milletler Parlamenter Oturumu için ABD’de.
Ak Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir GİZLİGİDER, Göç ve getirdiği sorunların değerlendirileceği Birleşmiş Milletler P..
Milletvekili GİZLİGİDER Hafta Sonu Kozaklı İlçe Ziyaretiyle Devam Etti.
Ak Parti Kozaklı İlçe Teşkilatı ile buluşan GİZLİGİDER, esnafımızla ve muhtarlarımızla bir araya gelerek ilçemizde ve kö..
Milletvekili Gizligider; Her An Her Yerdeyiz.
Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider yaptığı açıklamada; Hafta sonları gerçekleştirdiğimiz Nevşehir programlarımıza..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI