Bugun...

"gorbir-yoneticilerinden-baskan-unver-e-ziyaret/s/keywords/gorbir-yoneticilerinden-baskan-unver-e-ziyaret/15" İLE İLGİLİ HABERLER

Rektör Kılıç'tan Genel Sekreter Mustafa Eldivan’a Hayırlı Olsun Ziyareti
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç, Nevşehir İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mustafa E..
 Ünver:  “ Regaip Kandili Tüm İnananlar İçin  Hayırlara Vesile Olsun”
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, manevi bir çok kazançlar ile dolu olan mübarek Regaib Kandili’nin tüm inananlar ..
Gülşehir İlçe Protokolü, Tomurcuk Anaokulunu Ziyaret etti.
Gülşehir merkezde bulunan Bağımsız Tomurcuk Anaokulu´nda Gülşehir ilçe protokolünce ziyaret ve öğle yemeği programı yapı..
Nevşehir Belediyesi’nde Toplu Sözleşmesi Sevinci.
Nevşehir Belediyesi’nde çalışan HAK-İŞ Konfederasyonu’na bağlı Hizmet-İş Sendikasına üye 173 işçiyi ilgilendiren, Toplu..
Belediye Başkanı Ünver’den Taziye Mesajı
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde PKK’lı teröristlere yönelik olarak gerçekleştiril..
Kort Tenisi Spor Takımı Öğrencileri'nden Milli Eğitim Müdürü CEYLAN´a ziyaret.
Nevşehir merkez'de Dereceye Giren Çok Proğramlı Anadolu Lisesi Kort Tenisi Spor Takımı Öğrencileri İlçe Milli Eğitim Müd..
Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Karakaya’dan Rektör Kılıç’a Ziyaret
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesini ziyaret etti...
Tanrıver, “CHP'li Başkan Kendi Milletvekilleri ve Genel Başkanı Hakkında Suç Duyurusu'nda Bulunmuştur"
AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, CHP Nevşehir İl Başkanı Gülmez'in Başbakanımız ve Cumhurbaşkanımız hak..
TOKİ Başkanı Turan, Belediye Başkanı Ünver’i Ziyaret Etti.
Toplu Konut İdaresi Başkanı(TOKİ) Başkanı Ergün Turan, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’i makamında ziyaret ederek..
Down Sendromlu Çocuklar ve Aileleri Nevşehir Belediyesi’nde
Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Oktay Şımarmaz, 21 Mart Dünya Down Sendromlular Farkındalık Günü nedeniyle, bir grup..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI