Bugun...

"gorbir-yoneticilerinden-baskan-unver-e-ziyaret/s/keywords/gorbir-yoneticilerinden-baskan-unver-e-ziyaret/50" İLE İLGİLİ HABERLER

Şimşek'den Güzelyurt Turgut Akdevelioğlu İlkokulu'na Ziyaret.
Nevşehir Milli Eğitim Müdürü Osman Şimşek Güzelyurt Turgut Akdevelioğlu İlkokulunu ziyaret ederek incelemelerde bulundu...
İlahiyat Fakültesi Öğrencileri'nden 100. Yıl Ortaokulu´nda Eğitim Etkinliği
Hacı Bektaş Veli Üniversitesi İlahiyat Fakültesi öğrencileri 100.Yıl Ortaokulu´na ziyarette bulunarak 5. sınıf öğrenci..
Ünver, Çanakkale Zaferi Milletimizin Dünya Tarihine Altın Harflerle Yazdığı Destanın Adıdır.
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, tarih sahnesinde farklı bir milletin egemenliği altında yaşamamış büyük Türk Mi..
AK Parti İl Koordinatörü Arıkan’dan Nevşehir’e Tam Not
AK Parti Nevşehir İl Koordinatörü ve Kahramanmaraş eski Milletvekili Fatih Arıkan, Nevşehir İl teşkilatını ziyaret etti...
Nevşehir Milletvekilleri'nden Hayırlı Olsun Ziyareti
AK Parti Nevşehir İl Başkanı Av. M.Ali Tanrıver, Nevşehir Milletvekillerimiz Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk ve Ebubekir..
Yök Başkanı Prof.Dr. Saraç'tan Vali Ceylan'a Ziyaret.
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi’nde düzenlenen bir dizi etkinliğe katılmak üzere Nevşehir’e gelen YÖK Başkanı P..
Başkan Ünver, Vali Ceylan İle Nevşehir Külliyesinde İncelemelerde Bulundu.
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, yapımı devam eden Nevşehir Külliyesi’ni gezdirerek, bu güne kadar gerçekleştiri..
Minik Öğrenciler  İtfiaye ile Tanıştı
Nevşehir 50. Yıl Ana Okulu’na devam eden minik öğrenciler, Nevşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’nü ziyaret ederek, İtfa..
Kuran Kursu Öğreticisi Kadınlardan Belediye Başkanı Ünver’e Ziyaret
Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Kuran Kursu’nun kadın öğreticileri, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’i ziyaret edere..
 Ünver: “Kadınlarımız Ülkemizin Gelişmesinde Dinamik Güç Oluşturuyor”
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Türk kadınının özellikle son yıllarda yapılan bir dizi yasal düzenlemelerin de et..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI