Bugun...

"gorbir-yoneticilerinden-baskan-unver-e-ziyaret/s/keywords/gorbir-yoneticilerinden-baskan-unver-e-ziyaret/7" İLE İLGİLİ HABERLER

NEVŞEHİR DEFTERDARI ORHAN TAŞ’DAN PARMAKSIZ’A ZİYARET
Nevşehir Defterdarı Orhan TAŞ ve beraberinde bulunan Vergi Dairesi Müdürü Mustafa Kemal UYGUN ile Gelir Müdürü V. Eşref ..
NEVŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ÜNVER; “ANNELER, GÖNÜLLERİMİZİN TACIDIR”
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, dünyanın en vazgeçilmez değerli varlığı annelerin, sadece yılın bir günü değil, h..
Milletvekili Gizligider ve beraberindeki Nevşehir heyeti'nden Çevre ve Şehircilik Bakanlığına ziyaret.
AK Parti Nevşehir Milletvekili Av. Ebubekir Gizligider beraberindeki Nevşehir heyeti ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığınd..
BAŞKAN ÜNVER:  “ÖZEL İNSANLARIN DAHA İYİ ŞARTLARDA TOPLUM HAYATINDAN YARARLANMASI İÇİN ORTAK ÇABA İÇİNDEYİZ’
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Nevşehir’de bir dizi uygulamalarla tüm özel insanların daha iyi şartlarda toplum ..
MEDAŞ GENEL MÜDÜRÜ EROL UÇMAZBAŞ,ÜNVER’İ ZİYARET ETTİ
Meram Elektrik Dağıtım A.Ş.(MEDAŞ) Genel Müdürü Erol Uçmazbaş, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’i makamında ziyaret..
ÜNVER, VEFA GÜNLERİ KAPSAMINDA İMAM HATİPLİ KIZ ÖĞRENCİLERE SESLENDİ
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Nevşehir Şehit Demet Sezen Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından düzenlenen ‘V..
Başkan Karaaslan, askere gidecek gençlere hayırlı teskereler diledi.
Uçhisar’da, 15 kişiden oluşan 1997/2 tertip askere gidecek gençlere asker gecesi düzenlendi. Uçhisar Belediyesi toplantı..
ERASMUS PROJESİ KAPSAMINDA KAÇEM’İ ZİYARET ETTİLER
Kapadokya Eğitim Akademisi Derneği ile İngiltere’de bulunan Proxis Europe isimli sivil toplum kuruluşunun birlikte hazır..
Şırnak-İdil’deki öğrencilerden, Başkan Karaaslan’a teşekkür ziyareti
Geçtiğimiz yıl Şırnak’ın İdil ilçesine bağlı Yazman Köyü Ortaokulu Müdürlü’ğünce, Uçhisar Belediyesi’ne gönderilen kitap..
BELEDİYE BAŞKANI ÜNVER’İN ÇOCUKLARA BAYRAM HEDİYESİ
TRT’nin beğeni izlenen çizgi filmi Rafadan Tayfa ’nın çocuklarla canlı performans ile buluştuğu çocuk müzikali, Nevşehir..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI