Bugun...

"gulsehir-de-kasten-yaralama-sucundan-bir-sahis-tutuklandi/39/images/genel/s/keywords/gulsehir-de-kasten-yaralama-sucundan-bir-sahis-tutuklandi" İLE İLGİLİ HABERLER

Çanakkale Şehitleri Gülşehir'de Anıldı.
Gülşehir'de 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 101. Yılı dolayısıyla tören düzenlendi.
Nevşehir de Bir İlk Engelli ve Yaşlı Hastalara Büyük Kolaylık
Nevşehir Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği tarafından Ahiler Kalkınma Ajansı ile Sosyal Kalkınma ve Mali Deste..
Emekli Zabıta Memuru Recep Çaycı Hayatını Kaybetti.
Gülşehir Belediyesi'nde uzun yıllar zabıta memuru olarak görev alan ve yaklaşık 6 ay kadar önce emekliye ayrılan Recep Ç..
Eldivan Teşekkür Etti.
Avanos Kaymakamı Mustafa Eldivan, Nevşehir İl Özel İdaresi genel sekreterliğine vekaleten atanmasının ardından bir Teşe..
AK Parti 23. ve 24. Dönem Nevşehir Milletvekili; Feralan, 3 Şehrin Koordinatör'ü Oldu.
AK Parti’de 23. ve 24. Dönem Nevşehir Milletvekilliği yapan Ahmet Erdal Feralan, AK Parti Genel merkezi tarafından 3 şeh..
Hırsızlık Yaptığı Tespit Edilen 3 Şüpheli Tutuklandı.
Nevşehir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin çalışmaları neticesinde başka ilden gelerek Nevşehir'de hır..
Uzm. Dr. Muhammet Çömçe'den, 14 Mart Tıp Bayramı Mesajı
Nevşehir ili Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Muhammet Çömçe, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla bir kutla..
Nevşehir Milletvekilleri'nden Hayırlı Olsun Ziyareti
AK Parti Nevşehir İl Başkanı Av. M.Ali Tanrıver, Nevşehir Milletvekillerimiz Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk ve Ebubekir..
 100.Yıl Ortaokulu'ndan İstiklal Marşı 95. yıldönüm ve Mehmet Akif Ersoy´u Anma Programı
İstiklal Marşı´nın kabul edilişinin 95. yıldönümü ve Mehmet Akif Ersoy´u Anma Günü münasebetiyle, 100.Yıl Ortaokulu tara..
Gülşehir,14 Mart Pazartesi - 19 Mart Cumartesi Tarihleri arasında 6 Günlük Hava Durumu
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan hava tahminlerine göre Gülşehir'in 14 Mart Pazartesi -19 Mart Cumartesi T..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI