Bugun...

"gulsehir-de-kasten-yaralama-sucundan-bir-sahis-tutuklandi/39/s/keywords/gulsehir-de-kasten-yaralama-sucundan-bir-sahis-tutuklandi" İLE İLGİLİ HABERLER

Başkan Çiftçi'den Gülşehir Esnafına Teşekkür Ziyareti
Gülşehir Belediye Başkanı Av. Fatih Çiftçi ve Beraberindeki İlçe Başkanı Erkan Çiftçi ile yönetim kurulu üyelerinden olu..
''Rüşvet Suçundan ''1 Kişi Tutuklandı.
İlçe hastanesinde; ''Uyuşturucu Kullanmaktan Denetimli Serbestlik Kararı bulunan şahıslara “Para Karşılığında Temiz Rap..
Polis Teşkilatının 174. Yılı Gülşehir'de Kutlandı.
Türk Polis Teşkilatının 174. yılı Gülşehir Hükümet konağı ve İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde gerçekleştirilen çeşitli prog..
Gülşehir, Hacıbektaş, Kozaklı, Avanos, ilçelerinde Helikopterli Trafik Denetimi
İçişleri Bakanlığının “Trafik Kazalarını Önleme Planı” konulu talimatı kapsamında, Nevşehir İl Jandarma Komutanlığı soru..
Ak Parti Gülşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Çiftçi Oyunu Kullandı.
Adalet ve Kalkınma Partisi Gülşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Çiftçi oyunu kullandı.
Nevşehir-Gülşehir-Derinkuyu-Acıgöl-Kozaklı-Ürgüp-Avanos-Hacıbektaş ''Aranan 18 Kişi Yakalandı
Nevşehir İl genelinde, genel asayişin temini ile vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğinin sağlanması, suç işlenmesinin ön..
Nitelikli Gasp Suçundan Bir Şahıs Tutuklandı.
Köpeğine çarptığını iddia ederek mağdur şahıstan köpeğe çarptığı için bedel olarak para isteyen M.N. isimli şahıs Tutukl..
Nevşehir'de “Fuhuş İçin Yer Temin Etmek” suçlamasıyla bir kişi tutuklandı.
Nevşehir'de “Fuhuş İçin Yer Temin Etmek” suçlamasıyla bir kişi Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü Ekiplerince yakalanarak Ada..
Gülşehir'de Araç İçerisinde 7 Gram Esrar Ele Geçirildi.
Gülşehir İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis ekiplerince durdurulan araç içerisinde 7 gram esrar maddesi ele geçirildi...
Hafta Sonu Gülşehir'de Hüseyin Kağıt Rüzgarı Esti.
31 Mart'ta gerçekleştirilecek yerel seçimler nedeniyle Saadet partisinden Gülşehir Belediye Başkan Adayı olan Hüseyin Öd..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI