Bugun...

"gulsehir-de-meydana-gelen-kazada-universiteli-genc-kiz-hayatini-kaybetti/s/keywords/gulsehir-de-meydana-gelen-kazada-universiteli-genc-kiz-hayatini-kaybetti/34/s/keywords/gulsehir-de-meydana-gelen-kazada-universiteli-genc-kiz-hayatini-kaybetti/s/keywords/gulsehir-de-meydana-gelen-kazada-universiteli-genc-kiz-hayatini-kaybetti/34/18" İLE İLGİLİ HABERLER

Nevşehir Gıda Tarım ve Hayvancılık'tan Uyarı; Zirai Don Tehlikesine DİKKAT!
Meteorolojiden gelen bilgiler doğrultusunda Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Okan YILMAZ, Zirai Don Tehlikesi nedeniy..
 100.Yıl Ortaokulu'ndan İstiklal Marşı 95. yıldönüm ve Mehmet Akif Ersoy´u Anma Programı
İstiklal Marşı´nın kabul edilişinin 95. yıldönümü ve Mehmet Akif Ersoy´u Anma Günü münasebetiyle, 100.Yıl Ortaokulu tara..
Gülşehir,14 Mart Pazartesi - 19 Mart Cumartesi Tarihleri arasında 6 Günlük Hava Durumu
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan hava tahminlerine göre Gülşehir'in 14 Mart Pazartesi -19 Mart Cumartesi T..
 İl Başkanı KAYA; Taziye Mesajı Yayınladı.
Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir İl Başkanı İlhan KAYA; Ankara'da terör saldırısın'da hayatını kaybedenlere Allah'ta..
Yök Başkanı Prof.Dr. Saraç'tan Vali Ceylan'a Ziyaret.
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi’nde düzenlenen bir dizi etkinliğe katılmak üzere Nevşehir’e gelen YÖK Başkanı P..
Gülşehir'de Liseler Arası İstiklal Marşı Okuma Yarışması Gerçekleştirildi.
12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ile ilgili Gülşehir Anadolu Lisesi toplantı salonunda Liseler arasında İstiklal Marşı O..
Gülşehir'de İlk ve Ortaokullar Arası İstiklal Marşı Okuma Yarışması Düzenlendi.
12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ile ilgili Gülşehir Anadolu Lisesi toplantı salonunda İlkokullar ve Ortaokullar arasınd..
Eğrikuyu Köyü'nden Dursune Atasever Vefat Etti
Gülşehir İlçesi Eğrikuyu köyü sakinlerinden Duran Atasever, Eşi Dursune Atasever vefat etti..
Başkan Fahri Yıldız Genç Hatipleri Birer Çeyrek Altınla ödüllendirdi
Nevşehir İl Genelinde eğitim veren İmam Hatip Liseleri arası Hutbe Okuma Yarışması "Genç Hatipler Minberde" Ürgüp İmam H..
Yazar Aytekin Gülşehir’de Okumak Yazmak Ve Resim Üzerine Söyleşide Bulundu
Gazeteci Yazar ve Ressam Osman Aytekin Gülşehir Karavezir İlkokulunda öğrencilere okumak yazmak ve resim üzerine söyleşi..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI