Bugun...

"gulsehir-de-silahla-yaralama-ve-6136-sayili-kanuna-muhalefet-sucundan-bir-kisiye-islem-yapildi/s/keywords/gulsehir-de-silahla-yaralama-ve-6136-sayili-kanuna-muhalefet-sucundan-bir-kisiye-islem-yapildi/61/s/keywords/gulsehir-de-silahla-yaralama-ve-6136-sayili-kanuna-muhalefet-sucundan-bir-kisiye-islem-yapildi/s/keywords/gulsehir-de-silahla-yaralama-ve-6136-sayili-kanuna-muhalefet-sucundan-bir-kisiye-islem-yapildi/61/25" İLE İLGİLİ HABERLER

FETÖ/PDY Terör Örgütü Üyesi Olmaktan Suçundan aranan şahıs Nevşehir'de Yakalandı.
Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü Kozaklı İlçe Emniyet Amirliği Ekiplerinin yapmış olduğu başarılı çalışmalarda, FETÖ/PDY Te..
Uyuşturucunun Zararları Konusunda Bilinçlendirici Afiş ve Broşür Dağıtımı Yapıldı.
Nevşehir Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından; 26 Haziran Dünya Uyuşturucu Kullanımı ve Kaçakçılığı İle Mü..
Uçhisar’da Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma yapıldı
Uçhisarlı vatandaşlar Ramazan Bayramı münasebetiyle Uçhisar Kalkınma ve Dayanışma Derneği bahçesindeki bayramlaşma tören..
''Ak Parti Gülşehir Kadın Kolları'' 'Ramazan Ziyaretlerine Devam Ediyor.
Ak Parti Kadın kolları Başkanı Sultan Güçlü ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Ramazan ayı nedeniyle ev ziyaretleri..
SERAYA FİDELERİN EKİMİ YAPILDI
Nevşehir Belediyesi Özel İnsanlar Eğitim Merkezi’nde oluşturulan sera alanına bu yıl üretimi planlanan sebze fidelerinin..
Gülşehir'de ''Çocuklarımız Eğleniyor Projesi'' Gerçekleştirildi.
Gülşehir Kaymakamı Çağlar TEKİN ve beraberindeki heyet, Gülşehir Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ile Gülşehir İlçe..
İL İSTİHDAM VE MESLEKİ KURULLARI TOPLANTISI YAPILDI
İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulları Toplantısı İlimiz Valisi İlhami AKTAŞ başkanlığında gerçekleştirildi. ..
NEVŞEHİR ASKF’DE 13.OLAĞAN KONGRE YAPILDI
Nevşehir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) 13. Olağan kongresi Nevşehir ASKF binasında düzenlendi.
GİZLİGİDER’DEN GÜLŞEHİR ÇİFTÇİSİNE MÜJDE
Gülşehir havzasında bulunan köylerimizin kuyu ruhsatlarıyla ilgili yaşadıkları mağduriyeti gidermek amacıyla yaptığımız ..
Gülşehir TOKİ'de Bahar Şenliği Düzenlendi
Gülşehir Toplu Konut İdaresi konutlarında bu yıl ilki gerçekleştirilen bahar şenliği ve pilav günü etkinliği düzenlendi...
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI