Bugun...

"gulsehir-deva-ilce-baskani-koc-deva-kadinda-zirvesi-ne-katildi/s/keywords/gulsehir-deva-ilce-baskani-koc-deva-kadinda-zirvesi-ne-katildi/10/s/keywords/gulsehir-deva-ilce-baskani-koc-deva-kadinda-zirvesi-ne-katildi/s/keywords/gulsehir-deva-ilce-baskani-koc-deva-kadinda-zirvesi-ne-katildi/10/28" İLE İLGİLİ HABERLER

Gülşehir de Üst Yapı Çalışmaları Tüm Hızıyla Devam Ediyor
Üst yapı sorununu tamamen bitirmek için yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdüren Gülşehir Belediyesi, Karavezir Mahalles..
BAŞKAN PARMAKSIZ “İLÇE BAZLI TEŞVİK SİSTEMİ” İLE BÖLGEMİZİN ELDE EDECEĞİ AVANTAJLARLA İLGİLİ AÇIKLAMA YAPTI
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız, geçtiğimiz günlerde Resmî Gazete’de yayınlana..
Derinkuyu Ocak Başkanı dünya evine girdi
Derinkuyu Ülkü Ocakları Onur Karataş, Hamiyet ve Fuat Yolalan’ın biricik kızları Kevser Yolalan ile hayatlarını birleşti..
AK PARTİ İL BAŞKANI YANAR;  “ASIRLAR GEÇSEDE 15 TEMMUZ GECESİ MİLLETİMİZİN KAHRAMANLIĞI DA HAİNLERİN İHANETİ DE UNUTULMAYACAK”
AK Parti Nevşehir İl Başkanı Av. Mustafa Rauf Yanar, “15 Temmuz gecesi, büyük Türk milletinin evlatları, söz konusu vata..
NTSO BAŞKANI M. ARİF PARMAKSIZ'DAN 15 TEMMUZ MESAJI
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nede..
Gülşehir’de Kasten Yaralama Suçundan Bir Kişi Tutuklandı.
Gülşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri Hastaneye yaralı olarak intikal eden bir bayan şahsın yaralanması olayının aydı..
Avanos Belediye Başkanı İbaş’dan Vali Aktaş’a Veda Ziyareti
Avanos Belediye Başkanı Celal Alper İbaş, Nevşehir Valiliği görevini yürüten ve son yayınlanan Valiler Kararnamesi ile N..
ÜRGÜP BELEDİYE BAŞKANI MEHMET AKTÜRK HALKIN TAKDİRLERİNİ KAZANDI.
Ürgüp Belediyesi tarafından Corona virüsüne karşı mücadele kapsamı çerçevesinde Ürgüp açık Sebze pazarında Ürgüp Belediy..
Avanos Belediye Başkanı Celal Alper İbaş
Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkarak Milli Mücadele’yi başlatmasının 101. yıl dönümü ve Gençlik ve..
TES. ŞUBE BAŞKANI URGENÇ; 19 MAYIS RUHU VE SAMSUN’A GİDEN YOL’U YAZDI.
Türk Eğitim Sen Nevşehir Şube Başkanı Tayfur Urgenç; 19 Mayıs Ruhu ve Samsun’a Giden Yol adlı bir makale yayımlayarak 19..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI