Bugun...

"gulsehir-deva-ilce-baskani-koc-deva-kadinda-zirvesi-ne-katildi/s/keywords/gulsehir-deva-ilce-baskani-koc-deva-kadinda-zirvesi-ne-katildi/29/s/keywords/gulsehir-deva-ilce-baskani-koc-deva-kadinda-zirvesi-ne-katildi/s/keywords/gulsehir-deva-ilce-baskani-koc-deva-kadinda-zirvesi-ne-katildi/29/69" İLE İLGİLİ HABERLER

Polis Gülşehir'de Yaşlı Çifti Telefonla Dolandırmaya Çalışan 2 Kişiyi Yakaladı.
Gülşehir'de Meydana Gelen Dolandırıcılık Olayında; yaşlı çifti dolandırmaya çalıştığı iddiasıyla Nevşehir il Emniyet Müd..
NGC Başkanı Ekici; İHA Muhabirine Yapılan Saldırıyı Kınadı.
Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti (NGC) Başkanı Bayram Ekici, İHA muhabirine yapılan saldırıyı kınadı.
Gülşehir 100. Yıl Ortaokulu'ndan Geleneksel Bahar Şenliği
Gülşehir 100. Yıl Ortaokulu, İlçemiz İşadamlarından Metin Gürlek ve Oruç Reis Mahallesi Muhtarı Turgay Nail Yıldırım Spo..
AK PARTİ İl Başkanı Tanrıver, Reğaip Kandilini Kutladı.
AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, Mübarek üç ayların müjdecisi olan Regaip Kandili dolayısıyla bir mesaj..
 Ünver:  “ Regaip Kandili Tüm İnananlar İçin  Hayırlara Vesile Olsun”
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, manevi bir çok kazançlar ile dolu olan mübarek Regaib Kandili’nin tüm inananlar ..
Peribacası Sürdürülebilir Kalkınma Derneği Başkanı ACER'den Taziye Mesajı.
Peribacası Sürdürülebilir Kalkınma Derneği Başkanı Şerafettin ACER, Mardin'in Nusaybin ilçesinde PKK'lı hainlerle girdiğ..
Sadabad Parkında Şelale Ve Havuzlar'ın Bakım Çalışması Yapıldı.
Gülşehir Belediyesi tarafından Sadabad parkında bulunan 3 adet süs havuzu ve 1 yapay şelalenin temizlik ve bakım çalışma..
Başkan Ekici; Şehidimize ALLAH´tan Rahmet Diliyorum.
Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti NGC Başkanı Bayram Ekici Mardin´in Nusaybin ilçesinde bölücü terör örgütü mensuplarına yön..
Gülmez’den 'Avukatlar Günü' açıklaması
CHP Nevşehir İl Başkanı Kamil Gülmez, 5 Nisan Avukatlar Günü dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada; savunma makamının ki..
İl Başkanı Kaya'dan, Başbuğ Türkeş'in Vefatı'nın 19. Yılı Mesajı.
Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir İl Başkanı İlhan Kaya Başbuğ Alparslan Türkeş'in vefatı'nın 19. yılı münasebeti ile ..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI