Bugun...

"gulsehir-deva-ilce-baskani-koc-deva-kadinda-zirvesi-ne-katildi/s/keywords/gulsehir-deva-ilce-baskani-koc-deva-kadinda-zirvesi-ne-katildi/81/s/keywords/gulsehir-deva-ilce-baskani-koc-deva-kadinda-zirvesi-ne-katildi/s/keywords/gulsehir-deva-ilce-baskani-koc-deva-kadinda-zirvesi-ne-katildi/81/73" İLE İLGİLİ HABERLER

AK PARTİ İL BAŞKANI TANRIVER, NEVŞEHİR HALKININ BAYRAMINI KUTLADI
AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, yaklaşan Ramazan Bayramı dolayısıyla tüm İslam Aleminin ve Nevşehirli ..
NEVŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI HASAN ÜNVER: “BAYRAMLAR, SEVGİ, DOSTLUK VE SEVİNÇ GÜNLERİMİZ”
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, bayramların karşılıklı yardımlaşma ve dostlukların arttığı, toplumun sevinç ve mu..
VALİ AKTAŞ UMUDA BİR ADIM TÜM ENGELLİLER DERNEĞİNİN İFTARINA KATILDI
Nevşehir Valisi İlhami Aktaş ve Eşi Songül Aktaş Hanımefendi Umuda bir Adım Tüm Engelliler Yardımlaşma ve Dayanışma Dern..
Nevşehir Belediye Başkanı Ünver: “Bin Aydan Daha Kıymetli Olan Kadir Gecesinin Feyz Ve Bereketinden Yararlanalım”
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, her yönü ile sapkınlığa düşen insanlığa, Alemlerin yaratıcı yüce Rabbimiz tarafın..
AK PARTİ İL BAŞKANI TANRIVER’İN KADİR GECESİ MESAJI
AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, “birlik ve beraberliğin, dayanışmanın, rahmetin ve bereketin ayı Ramaz..
''Ak Parti Gülşehir Kadın Kolları'' 'Ramazan Ziyaretlerine Devam Ediyor.
Ak Parti Kadın kolları Başkanı Sultan Güçlü ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Ramazan ayı nedeniyle ev ziyaretleri..
NGC Başkanı Ekici’den Artunay’a taziye ziyareti
NGC Başkanı Ekici, Emniyet Müdürü Artunay’ı ziyaret ederek başsağlığı diledi.
Belediye Başkanı Ünver Ve Milletvekilleri Kardeşlik İftarında Yetimlerle Buluştu
Nevşehir Belediyesi tarafından Ramazan ayının 15. günü dolayısıyla yetimlere yönelik olarak Kardeşlik İftarı düzenlendi...
AK PARTİ İL BAŞKANI TANRIVER GENÇLİK BAYRAMINI KUTLADI
AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver; “Gençlerimiz, 19 Mayıs’ta Samsun’da başlayan bağımsızlık mücadelesi ru..
DÜNYA ETNOSPOR KONFEDERASYONU BAŞKANI ERDOĞAN’DAN, ÜNVER’E TEŞEKKÜR BELGESİ
Dünya Etnospor Konfederasyonu tarafından bu yıl 2. si İstanbul Yenikapı Etkinlik Alanında “Ok Yaydan Çıkıyor’ sloganı il..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI