Bugun...

"gulsehir-emniyet-mudurlugu/s/keywords/gulsehir-emniyet-mudurlugu/20/s/keywords/gulsehir-emniyet-mudurlugu/s/keywords/gulsehir-emniyet-mudurlugu/20/30/s/keywords/gulsehir-emniyet-mudurlugu/s/keywords/gulsehir-emniyet-mudurlugu/20/s/keywords/gulsehir-emniyet-mudurlugu/s/keywords/gulsehir-emniyet-mudurlugu/20/30/53" İLE İLGİLİ HABERLER

Hakan Yaman ve Ahmet Şahin'den ÇPL Spor'a Destek.
Gülşehir İş Adamlarından Ahmet Şahin Forma Bağışı'da, Nevşehir il Encümen üyesi Hakan Yaman Gülşehir Çok Proğramlı okulu..
Halk Oyunları Eğitimi Başladı
Nevşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından 2015-2016 eğitim ve öğretim döneminde düzenlenen Halk ..
Nevşehir Acil Kurtarma Aracı Tanıtım Töreni‏
Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı tarafından Nevşehir İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğüne tahsis edilen T..
DÜNYA GIDA GÜNÜ ETKİNLİĞİ YAPILDI
Birleşmiş Milletler Gıda ve Tarım Örgütü'nün (FAO) 1945'teki kuruluşunun yıldönümü olan 16 Ekim Dünya Günü etkinliği Gıd..
Yılmaz CEYLAN´dan Atatürk İlköğretim Okuluna Ziyaret
Gülşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Yılmaz CEYLAN Atatürk İlköğretim okulunu ziyaret etti.
UMKE’DEN SAĞLIK MESLEK LİSESİ ÖĞRENCİLERİNE EĞİTİM
Nevşehir İl Sağlık Müdürlüğü’ne bağlı Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE) tarafından, Sağlık Meslek Lisesi öğrencileri ..
Emekli Din Görevlileri Onore Edildi
Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle İlçe Müftüsü Sayın Nun ARSLAN, Gülşehir müftülüğü daire personeli ve G..
İŞKUR Kura Çekimi Tamamlandı.
Gülşehir Kaymakamlığı ile Nevşehir İşkur - Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü işbirliğinde hazırlanan Toplum Yararına Pro..
Milletvekili Göktürk'den Gülşehir'e Ziyaret
Adalet ve Kalkınma Partisi Nevşehir Millet vekili ve Milletvekili Adayı Murat Göktürk Gülşehirli vatandaşlar ile bir ara..
AKILCI İLAÇ KULLANIMI TOPLANTISI
Sağlık Bakanlığınca uygulamaya konulan Akılcı İlaç Kullanımı Ulusal Eylem Planı kapsamında İl Sağlık Müdürlüğünde toplan..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI