Bugun...

"gulsehir-emniyet-mudurlugu/s/keywords/gulsehir-emniyet-mudurlugu/24/s/keywords/gulsehir-emniyet-mudurlugu/s/keywords/gulsehir-emniyet-mudurlugu/24/44/s/keywords/gulsehir-emniyet-mudurlugu/s/keywords/gulsehir-emniyet-mudurlugu/24/s/keywords/gulsehir-emniyet-mudurlugu/s/keywords/gulsehir-emniyet-mudurlugu/24/44/44" İLE İLGİLİ HABERLER

Vali Ceylan'a Polis Haftası Kutlama Davetiyesi Takdim Edildi.
Nevşehir Emniyet Müdürü Metin KALAYOĞLU ve Personellerinden oluşan heyet, Vali Mehmet CEYLAN’ı makamında ziyaret ederek ..
Nevşehir İl Sağlık Müdürlüğünde basın toplantısı düzenlendi.
İl Sağlık Müdürü Dr. Rahim ÜNLÜBAY tarafından Sağlık Müdürlüğü toplantı salonunda düzenlenen ve Sağlık Müdür Yardımcısı ..
Yaşlı Çifti Dolandırmaya Çalışan 2 Şahıs Mahkeme Tarafından Tutuklandı.
Gülşehir İlçesi'nde yaşlı çifti Telefon ile arayarak Kendilerini Hakim Savcı ve Polis gibi tanıtarak dolandırmaya çalışa..
Polis Gülşehir'de Yaşlı Çifti Telefonla Dolandırmaya Çalışan 2 Kişiyi Yakaladı.
Gülşehir'de Meydana Gelen Dolandırıcılık Olayında; yaşlı çifti dolandırmaya çalıştığı iddiasıyla Nevşehir il Emniyet Müd..
Gülşehir 100. Yıl Ortaokulu'ndan Geleneksel Bahar Şenliği
Gülşehir 100. Yıl Ortaokulu, İlçemiz İşadamlarından Metin Gürlek ve Oruç Reis Mahallesi Muhtarı Turgay Nail Yıldırım Spo..
Sadabad Parkında Şelale Ve Havuzlar'ın Bakım Çalışması Yapıldı.
Gülşehir Belediyesi tarafından Sadabad parkında bulunan 3 adet süs havuzu ve 1 yapay şelalenin temizlik ve bakım çalışma..
Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü'nden Taziye mesajı.
Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü Mardin Nusaybin ilçesi'nde terörist unsurlar ile Güvenlik güçleri arasında yaşanan çatışma..
Kapadokyada Temel Fotoğrafçılık Eğitimi
Gençlik ve Spor Bakanlığı Eğitim Kültür Araştırma Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen Temel fotoğrafçılık eğitiminin i..
AR-GE Reform Paketi... DUYURU
Nevşehir Valiliği Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü tarafından 2023 Vizyonunda, AR-GE Reform Tanıtım Paketi Tanıtı..
Bakan Eroğlu Nevşehir'de 3 Tesisin Temelini Attı.
Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü tarafından 83 Milyon TL harcama ile tamamlanması planlanan ve aralarında Nevşehir..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI