Bugun...

"gulsehir-emniyet-mudurlugu/s/keywords/gulsehir-emniyet-mudurlugu/6/s/keywords/gulsehir-emniyet-mudurlugu/s/keywords/gulsehir-emniyet-mudurlugu/6/29/s/keywords/gulsehir-emniyet-mudurlugu/s/keywords/gulsehir-emniyet-mudurlugu/6/s/keywords/gulsehir-emniyet-mudurlugu/s/keywords/gulsehir-emniyet-mudurlugu/6/29/24" İLE İLGİLİ HABERLER

Uçhisar’da Halk Eğitim Merkezi yıl sonu sergisi açıldı.
Nevşehir Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından 2015-2016 yılı içerisinde Uçhisar’da açılan ev mefruşatı kursunda eğit..
Vali Ceylan, Gülşehir’de Yapımı Devam Eden Otiz Binasını İnceledi.
Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan, Gülşehir çevre yolu üzerinde bulunan Japonya Büyük Elçiliği İle ortak projelendirilen oti..
NEVŞEHİR İLİ MERKEZ İLÇE İLAVE VE REVİZYON İMAR PLANI ASKIYA ÇIKARTILDI
Nevşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve Nevşehir Belediye Meclisi’nin Mayıs ayı toplan..
Gülşehir; EBA Fen Deneyleri Yarışmasında Başarı Ödülü Kazandı.
Gülşehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Fizik Öğretmeni Ruziye URGENÇ tarafından hazırlanan "Açık Hava Basıncıyla Her ..
Nevşehir Emniyet Müdürlüğü,  Uyuşturucu İle Mücadele Şube Müdürlüğü - Basın Duyurusu
Nevşehir Emniyet Müdürlüğümüz Uyuşturucu İle Mücadele Şube Müdürlüğümüz görevlilerince uyuşturucu ile mücadele kapsamınd..
Gülşehir, 7 Mayıs - 11 Mayıs Tarihleri Arasındaki 5 Günlük Hava Durumu.
Meteorolojiden son gelen bilgilere göre Gülşehir ilçesinde 7 Mayıs - 11 Mayıs Tarihlerinde 5 Gün Boyunca Hava durumu şu ..
Gülşehir Köyleri'nin Yol Yapım Çalışmaları Devam Ediliyor.
Nevşehir İl Özel İdaresi tarafından çalışmaları başlatılan Gülşehir İlçesi Bölükören-Ovaören köy yolları asfalt bakım v..
Tele Takılan Kırlangıcı İtfaye Ekipleri Kurtardı.
Nevşehir’in Esentepe Mahallesi’nde bir apartmanın çatı katındaki bir tele takılan Kırlangıcı, Nevşehir Belediyesi İtfa..
Dolandırıcılık Suçlarına Karıştıkları Tespit Edilen İki Şahıs Mahkemece Tutuklandı.
Dolandırıcılık Suçlarına Karıştıkları Tespit Edilen İki Şahıs Nevşehir il Emniyet Müdürlüğü Ekipleri'nin yaptığı operasy..
Gülşehir Anadolu Lisesi Doğaya Saygılıyım, Çevreye Duyarlıyım Projesini Gerçekleştirdi.
Gülşehir Anadolu Lisesi Tarih Yaşam Kulübü tarafından yapılan projede Okulda okuyan yaklaşık 100 öğrenci ve 14 öğretmen..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI