Bugun...

"gulsehir-ilcesi-anadolu-lisesi-beden-egitim-ogretmeni-ilhan-ekici/rss/s/keywords/gulsehir-ilcesi-anadolu-lisesi-beden-egitim-ogretmeni-ilhan-ekici/rss/65" İLE İLGİLİ HABERLER

Kardelenli Öğrenciler Kadına Şiddete "HAYIR" dedi.
Kardelen Eğitim Kurumları Lise Öğrencileri ve Öğretmenleri Kadına Şiddeti ve Erken Yaşta Evliliği Protesto Ederek Basın ..
Kapalı Pazar Yerinde Sona Gelindi..
Caddelerde ve sokak aralarında kurulan pazarların yerini, daha modern ve insanları rahatsız etmeyecek kapalı pazar yeri ..
NGC Başkanı Bayram Ekici, Teşekkür Mesajı Yayınladı.
Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Bayram Ekici, 18-21 Şubat 2016 tarihleri arasında gerçekleştirilen Türkiye Gazetec..
KADIN DANIŞMA MERKEZİ EĞİTİM SEMİNERLERİNİ SÜRDÜRÜYOR
Nevşehir Belediyesi Kadın Danışma Merkezi, psikolojik destek, hukuksal destek ve sosyal danışmanlık desteğinin yanı sıra..
Kardelen Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Yücel MENEKŞE'den Terör Mesajı
Kardelen Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Yücel MENEKŞE son günlerde yaşanan hain terör saldırılarına yönel..
DEMİRCAN ve SAĞDIÇ'dan Milli Eğitim Müdürü CEYLAN´a Ziyeret.
Eba İçerik Uzmanı Şirin DEMİRCAN ve Fatih Projesi Eğitmeni Ayşe Hilal SAĞDIÇ İlçe Milli Eğitim Müdürü Yılmaz CEYLAN´ı Ma..
ÖĞRETMENLERE EBA KULLANIM SEMİNERİ VERİLDİ
Okul öğretmenlerine EBA kullanımı ve ipuçları ile ilgili seminer Eba İçerik Uzmanı Şİrin DEMİRCAN tarafından 17/02/2016 ..
Gülşehir'de İş Yeri Mühürlendi.
Gülşehir ilçesi Karavezir mahallesi'nde bulunan İş Yeri Mühürlendi.
2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı, 2. Dönem Başı Müdürler Kurulu Toplantısı Yapıldı.
Gülşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Yılmaz CEYLAN başkanlığında, 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı, 2. Dönem Başı Müdürler Kur..
Nevşehir Merkez, Acıgöl, Avanos, Derinkuyu, Gülşehir, Hacıbektaş, Kozaklı ve Ürgüp Hava Durumu
Meteorolojiden son gelen bilgilere göre Nevşehir Merkez, Acıgöl, Avanos, Derinkuyu, Gülşehir, Hacıbektaş, Kozaklı ve Ürg..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI