Bugun...

"gulsehir-ilcesi-anadolu-lisesi-beden-egitim-ogretmeni-ilhan-ekici/s/keywords/gulsehir-ilcesi-anadolu-lisesi-beden-egitim-ogretmeni-ilhan-ekici/26/s/keywords/gulsehir-ilcesi-anadolu-lisesi-beden-egitim-ogretmeni-ilhan-ekici/s/keywords/gulsehir-ilcesi-anadolu-lisesi-beden-egitim-ogretmeni-ilhan-ekici/26/51" İLE İLGİLİ HABERLER

 NEÜ'de ‘Toplumsal Cinsiyet Eşitliği ve Mevzuat’ Konusunda Eğitim ve Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesinde, Nevşehir İl ve İlçe Emniyet Müdürlüğü personellerine yönelik ‘Toplumsal Cinsi..
Kardelen Koleji Fen ve Anadolu Lisesi Müdürü Mürsel Mert'ten Yarıyıl Tavsiyeleri
22 Ocak 2016 tarihinde yarıyıl tatiline girecek tüm öğrencilere Özel Kardelen Eğitim Kurumları Anadolu ve Fen Lisesi müd..
Gülşehir Nevşehir Yolu'nda Kaza
Gülşehir Nevşehir Yolunda Kar yağışı ve Buzlanma nedeniyle Meydana Gelen Kazada araç takla attı.
Nevşehir Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesinde Söyleşi Ve Kitap İmza Günü
Gazeteci Yazar Ressam Osman Aytekin Nevşehir Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Konferans Salonunda yazarlık ve Türk dili ..
Gülşehir'deki Suriyeli Kardeşlerimizin Bizlere İhtiyacı Var. HABER ÖZEL
Savaş nedeni ile Suriyedeki evlerini terk ederek Gülşehir ilçesi Fatih Mahallesine yerleşen ve Kış şartlarına rağmen yok..
Gülşehir Kaymakamlığı'nın İnternet Sitesi Yenilendi.
İçişleri Bakanlığınca geliştirilen İSAY (İnternet Sayfaları Yönetimi) sistemi ile hazırlanan Gülşehir Kaymakamlığı inter..
ANAOKULU ÖĞRENCİ VELİLERİNE KADIN DANIŞMA MERKEZİ’NDEN EĞİTİM
Nevşehir Belediyesi Kadın Danışma Merkezi, eğitim kurumlarında öğrenci velilerine yönelik eğitim çalışmalarını sürdürüyo..
Kar Yağışı Geliyor. Gülşehir ve Nevşehir Hava Tahmin Raporu.
Meteorolojiden son gelen bilgilere göre Nevşehir Merkez ve Gülşehir ilçesi'nde önümüzdeki 5 Günlük süreçte Hava durumu ..
H.Lütfi Pamukçu Ortaokulu İl Milli Eğitim Müdürü Osman ŞİMŞEK´i Ziyaret Etti
Okul müsabakalarında hentbol yıldız erkekler il birincisi olan H.Lütfi Pamukcu Ortaokulu Okul Müdürü Harun ÖCAL başkan..
Kadın Çalışmaları Ve Eğitim Merkezi Eğitimlerine 576 Kadın Katıldı
Kadınların el becerilerinin geliştirilmesinin yanında mesleki alanlarda istihdama dayalı olarak ev ekonomilerine katkıl..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI