Bugun...

"gulsehir-ilcesi-anadolu-lisesi-beden-egitim-ogretmeni-ilhan-ekici/s/keywords/gulsehir-ilcesi-anadolu-lisesi-beden-egitim-ogretmeni-ilhan-ekici/40/s/keywords/gulsehir-ilcesi-anadolu-lisesi-beden-egitim-ogretmeni-ilhan-ekici/s/keywords/gulsehir-ilcesi-anadolu-lisesi-beden-egitim-ogretmeni-ilhan-ekici/40/13" İLE İLGİLİ HABERLER

Gülşehir,14 Mart Pazartesi - 19 Mart Cumartesi Tarihleri arasında 6 Günlük Hava Durumu
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan hava tahminlerine göre Gülşehir'in 14 Mart Pazartesi -19 Mart Cumartesi T..
 İl Başkanı KAYA; Taziye Mesajı Yayınladı.
Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir İl Başkanı İlhan KAYA; Ankara'da terör saldırısın'da hayatını kaybedenlere Allah'ta..
Gülşehir'de Liseler Arası İstiklal Marşı Okuma Yarışması Gerçekleştirildi.
12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ile ilgili Gülşehir Anadolu Lisesi toplantı salonunda Liseler arasında İstiklal Marşı O..
Gülşehir'de İlk ve Ortaokullar Arası İstiklal Marşı Okuma Yarışması Düzenlendi.
12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ile ilgili Gülşehir Anadolu Lisesi toplantı salonunda İlkokullar ve Ortaokullar arasınd..
Kardelen Eğitim Kurumu Öğrencileri Vadi Yürüyüşünde
Kardelen Eğitim Kurumları İngilizce öğretmenleri Joanna SOLTSIAK GÜRPINAR ve Meryem EKİCİ eşliğinde Kardelenli ortaokul..
Eğrikuyu Köyü'nden Dursune Atasever Vefat Etti
Gülşehir İlçesi Eğrikuyu köyü sakinlerinden Duran Atasever, Eşi Dursune Atasever vefat etti..
Kardelen Eğitim Kurumları İşbirliği ile Alişan KAPAKLIKAYA Nevşehirli Aileler ile Buluştu
Eğitimci-Yazar ve NLP Uzmanı Alişan KAPAKLIKAYA Kardelen Eğitim Kurumlarının düzenlediği muhteşem bir organizasyonla Nev..
İngilizce Dil Eğitimine Gençlerin İlgisi Artıyor
Türkiye’nin en önemli kültür turizm merkezlerinden biri olan Kapadokya bölgesinde, her yaş grubundan kişilerin sayısının..
Acıgöl'de Akıllara Durgunluk Veren Yatırım.
Acıgöl ilçesine yapımına başlanan Entegre Devlet Hastanesi'nin yapım bedelini ve yatak sayısını eleştiren Türk Eğitim-Se..
Eğitimci Yazar Alişan KAPAKLIKAYA, Kardelen Eğitim Kurumları İşbirliği ile Nevşehir’e Geliyor
Kardelen Eğitim Kurumları işbirliği ile Eğitimci-Yazar, Kişisel Gelişim ve NLP Uzmanı Alişan Kapaklıkaya ile Nevşehirli ..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI