Bugun...

"gulsehir-ilcesi-anadolu-lisesi-beden-egitim-ogretmeni-ilhan-ekici/s/keywords/gulsehir-ilcesi-anadolu-lisesi-beden-egitim-ogretmeni-ilhan-ekici/45/s/keywords/gulsehir-ilcesi-anadolu-lisesi-beden-egitim-ogretmeni-ilhan-ekici/s/keywords/gulsehir-ilcesi-anadolu-lisesi-beden-egitim-ogretmeni-ilhan-ekici/45/18" İLE İLGİLİ HABERLER

TÜRK EĞİTİM SEN NEVŞEHİR ŞUBESİ 100.YILDA AYNI RUHLA 1 MAYIS’I SAMSUN’DA KUTLADI.
Türk Eğitim Sen Nevşehir şubesi yöneticileri bir heyetle Samsun’da yapılan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlama progra..
TÜRK EĞİTİM SEN 100.YIL ANISINA VADİ YÜRÜYÜŞÜ YAPTI.
Türk Eğitim Sen Nevşehir Şubesi üyesi eğitim çalışanları bu hafta sonu pazar günü “100.Yılda Aynı Ruhla Atam Yolundayız...
Gülşehir'de Yapılan Ev Aramasında; Tüfek, Tabanca, Fişek, G3 mermisi, Ele Geçirildi
Gülşehir İlçesi, Erol Ünlüsoy Mahallesinde bulunan bir evde yapılan aramada; Tüfek, Tabanca, Fişek, G3 mermisi, Ele Geç..
Türk Eğitim Sen; 100. Yılda Aynı Ruhla İstiklal Yürüyüşünde Ata’nın Yolundayız.
Türk Eğitim Sen Nevşehir Şubesi üyelerinin katılımıyla 28 Nisan 2019 Pazar Günü Çat-Fırın Asma-Mantarkaya-Açıksaray Vadi..
ÖZEL İNSANLAR EĞİTİM MERKEZİ SPORCULARI, ANTALYA’DAN 4 MADALYA İLE DÖNDÜ
Nevşehir Belediyesi Özel İnsanlar Eğitim Merkezi Atletizm Takımı sporcuları, Atletizm 2. Bölge Şampiyonasına katıldı. Sp..
TÜRK EĞİTİM SEN GENEL BAŞKANI TALİP GEYLAN NEVŞEHİR’DE
Türk Eğitim Sen Genel Başkanı Talip GEYLAN ve Genel Başkan Yardımcısı Cengiz KOCAKAPLAN’ın katılımıyla “Mesleki Sorunlar..
NGC Başkanı Ekici Berat Kandilini kutladı
Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti (NGC) Başkanı ve Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Genel Sekreteri Bayram Ekici, Berat..
“Oda Müziği ve Orkestrası”, Özel Nevşehir Çözüm Temel Lisesi ile ortaklaşa bir konser düzenledi.
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Anıl Çelik’in ve öğrencilerinin oluştu..
Başkan Çiftçi'den Gülşehir Esnafına Teşekkür Ziyareti
Gülşehir Belediye Başkanı Av. Fatih Çiftçi ve Beraberindeki İlçe Başkanı Erkan Çiftçi ile yönetim kurulu üyelerinden olu..
TÜRK EĞİTİM SEN'DEN 1600. ÜYESİNE ANLAMLI HEDİYE
Türk Eğitim Sen Nevşehir Şubesinin 1600. Üyesi Hacı Bektaş Veli Üniversitesinden Prof. Dr. Bayram DEVİREN hoca oldu...
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI