Bugun...

"gulsehir-ilcesi-anadolu-lisesi-beden-egitim-ogretmeni-ilhan-ekici/s/keywords/gulsehir-ilcesi-anadolu-lisesi-beden-egitim-ogretmeni-ilhan-ekici/45/s/keywords/gulsehir-ilcesi-anadolu-lisesi-beden-egitim-ogretmeni-ilhan-ekici/s/keywords/gulsehir-ilcesi-anadolu-lisesi-beden-egitim-ogretmeni-ilhan-ekici/45/27" İLE İLGİLİ HABERLER

Türkiye Finallerine Katılacak Kardelenli Sporcular Madalyalarını Aldı
Kardelen Eğitim Kurumları'nın minik jimnastikcileri Türkiye finallerine katılmaya hak kazandılar ve düzenlenen tören ile..
Analig Taekwondo Yarı Final Müsabakaları Nevşehir'de Gerçekleştirildi.
Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen Anadolu Yıldızlar Ligi Taekwondo yarı final müsabak..
Gülşehir, 27 Şubat - 2 Mart 2016 Tarihleri arasında 5 günlük Hava Durumu
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan hava tahminlerine göre Gülşehir'in 27 şubat-2 Mart 2016 Tarihleri arasınd..
Ürgüp İmam Hatip Lisesinde Yangın ve Kurtarma Tatbikatı Yapıldı.
Ürgüp Belediyesi İtfaiye Amirliği Tarafından,Ürgüp İmam Hatip Lisesinde yangın ve kurtarma tatbikatı yapıldı. ..
"Kardelenler Okusun" Projesi İle Gülşehir'deki Okullara Kitap Dağıtımı Yapıldı.
Nevşehir'in lider okulu Kardelen Eğitim Kurumları "Kardelenler Okusun" projesi kapsamında Nevşehir genelinde çeşitli oku..
Ürgüp Turem’den Kaptid’e Teşekkür Ziyareti
Geçtiğimiz dönemde Ürgüp Özdemir Baykal Turizm Eğitim Merkezi (TUREM) ve Kapadokya Turistik Otelciler ve İşletmeciler De..
Kardelen Eğitim Kurumları "Ödüllü Seviye Tespit Sınavı" Başvuruları Başladı.
Nevşehir'in lider okulu Kardelen Eğitim Kurumları 5 - 6 Mart tarihleri arasından il genelinde yapılacak Seviye Tespit S..
Gülşehir'de ''Hava Kalitesi Eğitimi'' Semineri Düzenlendi.
Hava kirliliğinin çevre ve insan sağlığı üzerindeki zararlı etkilerini önlemek ve azaltmak amacıyla Nevşehir Çevre ve Şe..
Acıgöl Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası Tamamlandı
Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünce organize edilen Kurumlar Arası Voleybol Tu..
ŞİMŞEK, Gülşehir  İmam Hatip Ortaokulu Binasında İncelemelerde Bulundu.
Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Osman ŞİMŞEK Yapımı Devam Etmekte Olan Gülşehir İmam Hatip Ortaokulu Binasında inceleme..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI