Bugun...

"gulsehir-ilcesi-anadolu-lisesi-beden-egitim-ogretmeni-ilhan-ekici/s/keywords/gulsehir-ilcesi-anadolu-lisesi-beden-egitim-ogretmeni-ilhan-ekici/56/s/keywords/gulsehir-ilcesi-anadolu-lisesi-beden-egitim-ogretmeni-ilhan-ekici/s/keywords/gulsehir-ilcesi-anadolu-lisesi-beden-egitim-ogretmeni-ilhan-ekici/56/24" İLE İLGİLİ HABERLER

Gülşehir de Üst Yapı Çalışmaları Tüm Hızıyla Devam Ediyor
Üst yapı sorununu tamamen bitirmek için yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdüren Gülşehir Belediyesi, Karavezir Mahalles..
TÜRK EĞİTİM SEN, BASINA YAPILAN SALDIRI HERKESE YAPILMIŞTIR.
Türk Eğitim Sen Nevşehir şube başkanı Tayfur Urgenç, Nevşehir Gazeteciler Cemiyetinin aracının kundaklanmasına sert tepk..
URGENÇ; EĞİTİM ÇALIŞANLARI SALGININ GÖLGESİNDE EĞİTİM VE ÖĞRETİME HAZIRLANIYORLAR.
Türk Eğitim Sen Nevşehir şube başkanı Tayfur Urgenç Öğretmenlerin seminer planlama çalışmasına başlaması ile ilgili bir ..
Ekici’den 15 Temmuz mesajı
Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Genel Sekreteri ve Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti (NGC) Başkanı Bayram Ekici, “15 T..
TÜRK EĞİTİM SEN’DEN TÜM NEVŞEHİR’E ÇAĞRI YENİ OKUL BİNALARI YAPALIM.
Türk Eğitim Sen Nevşehir şube başkanı Tayfur Urgenç yaptığı yazılı basın açıklaması ile artık tüm dünyada olduğu gibi Tü..
Gülşehir’de Kasten Yaralama Suçundan Bir Kişi Tutuklandı.
Gülşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri Hastaneye yaralı olarak intikal eden bir bayan şahsın yaralanması olayının aydı..
Ekici’den 19 Mayıs kutlama mesajı
TGF Genel Sekreteri ve NGC Başkanı Bayram Ekici, 19 Mayıs Atatürk´ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj ..
Anadolu Vakfı Değerli Öğretmenim Projesi ile Nevşehir'de Öğrencilere Dijital Okuryazarlık Eğitimi Verdi
Anadolu Vakfı, COVID-19 pandemisi nedeniyle online platforma taşıdığı Değerli Öğretmenim projesi kapsamında Nevşehir’de ..
Gülşehir’de Uyuşturucu Operasyonu.
Yapılan ihbarı degerlendiren Gülşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri yapmış olduğu çalışmada; 14 saksı içerisinde ekilm..
İç Anadolu'nun birincisi Nevşehir'den: Suvermez Kalespor
tuttur.com'un düzenlediği Amatör Kulüplere Destek Projesi'nin ilk ayında 122 bin 416 TL toplandı; İç Anadolu Bölgesi'nin..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI