Bugun...

"gulsehir-ilcesi-anadolu-lisesi-beden-egitim-ogretmeni-ilhan-ekici/s/keywords/gulsehir-ilcesi-anadolu-lisesi-beden-egitim-ogretmeni-ilhan-ekici/6/s/keywords/gulsehir-ilcesi-anadolu-lisesi-beden-egitim-ogretmeni-ilhan-ekici/s/keywords/gulsehir-ilcesi-anadolu-lisesi-beden-egitim-ogretmeni-ilhan-ekici/6/10" İLE İLGİLİ HABERLER

TES'DEN HATAY'A EĞİTİM DESTEĞİ
TES. NEVŞEHİR KADIN KOMİSYONU DEPREM BÖLGESİNE EĞİTİM DESTEĞİ KAPSAMINDA TOPLANAN SINAVLARA HAZIRLIK KİTAPLARI VE KIRTAS..
Çiftçi, Tuzköy Mahallemizi de doğalgaz kavuşturacağız”
Gülşehir Belediye Başkanı AK Parti Belediye Başkan Adayı Fatih Çiftçi seçim çalışmalarına Tuzköy Mahallesi’nde devam ede..
Atletizimde 1.lik ve 2.lik Nevşehir'in Oldu.
Türkiye Atletizm Federasyonunun düzenlediği yarışmada 1.lik ve 2.lik Mahmut Dudu Yazıcı Anadolu Lisesi öğrencilerinin ol..
Gülşehir Belediye Başkan Adayı Erkan Çiftçi'den Berat Kandili Mesajı.
Milliyetçi Hareket Partisi Gülşehir Belediye Başkan Adayı Erkan Çiftçi, Berat kandili münasebetiyle bir mesaj yayınladı...
TÜRK EĞİTİM SEN; 100.YIL CUMHURİYET İSMİNİN YENİ AÇILAN KURUMUMUZA VERİLMESİ BİZLERİ MUTLU ETMİŞTİR.
Türk Eğitim Sen Nevşehir Şube Başkanı Tayfur Urgenç ve başkan yardımcısı Bülent Yalçın Necip Fazıl Kısakürek İlkokulu ve..
Ekici’den Başkan Süslü’ye ziyaret
NGC Başkanı Ekici, Uçhisar Belediye Başkanı Süslü’yü ziyaret etti.
NEVÜ Meslek Yüksekokulu Öğrencilerine Yönelik Uygulamalı Eğitim Protokolü İmzalandı
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Meslek Yüksekokulu (MYO), Seypack Paketleme Makine Sanayi Tic. Ltd. Şti. v..
Gülşehir, Hacıbektaş ve Avanos ilçelerinde değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.
Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf YAZICI başkanlığında; Gülşehir, Hacıbektaş ve Avanos ilçelerinde İlçe Milli Eğitim..
Gülşehir Güne Karla Başladı.
Gülşehir'de gece saatlerinde başlayan kar yağışı devam ediyor.
Ekici 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı
TGF Genel Sekreteri ve NGC Başkanı Ekici, bir mesaj yayımlayarak meslektaşlarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü ku..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI