Bugun...

"gulsehir-ilcesi-anadolu-lisesi-beden-egitim-ogretmeni-ilhan-ekici/s/keywords/gulsehir-ilcesi-anadolu-lisesi-beden-egitim-ogretmeni-ilhan-ekici/78/s/keywords/gulsehir-ilcesi-anadolu-lisesi-beden-egitim-ogretmeni-ilhan-ekici/s/keywords/gulsehir-ilcesi-anadolu-lisesi-beden-egitim-ogretmeni-ilhan-ekici/78/73" İLE İLGİLİ HABERLER

Gülşehir'de Uyuşturucu Ele Geçirildi.
Gülşehir İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri; uyuşturucu ve uyarıcı madde ile mücadele kapsamında icra edilen faaliyette;..
Gülşehir'de Elektrikle Balık Avlayan 7 Kişiye Ceza
Gülşehir ilçesi Tuzköy Mahallesi Kızılırmak Nehrinde İlçe Jandarma ekiplerince yapılan denetim ve kontrollerde; Elektrik..
Gülşehir'de Yasak Yöntemli Balık Avına Ceza
Gülşehir ilçesine bağlı Tuzköy mahallesi Kızılırmak nehrinde yasak yöntemlerle avlanan 4 kişiye ceza yazıldı...
‘İŞKUR, Öğrencilere Eğitim Veriyor.
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) ile Nevşehir Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürlüğü arasında imzalanan ..
Ekici’den 18 Mart Çanakkale Zaferi Mesajı
Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Genel Sekreteri ve Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti (NGC) Başkanı Bayram Ekici, 18 Ma..
NEVÜ Eğitim Fakültesi'ne Bir Profesör Ataması Yapıldı
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ)’nün üst yönetim organı olan ve NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin başkan..
BAŞKAN URGENÇ; GAZİ ORTAOKULUNDA TÜM EĞİTİM ÇALIŞANLARINA BU ÜLKENİN BİR VATANDAŞI OLARAK MÜTEŞEKKİRİM. DEDİ.
Tes. Nevşehir Şube başkanı Tayfur Urgenç ve başkan yardımcısı Hasan Hüseyin İyilikli Gazi Ortaokulunda eğitim çalışanlar..
Rektör Aktekin’den BOÜN Eğitim Fakültesi ile İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanlarına Ziyaret
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, Boğaziçi Üniversitesi (BOÜN) Eğitim Fakül..
Ekici Ailesinin Acı Günü! Ahmet Ekici'yi, Binlerce Kişi Ugurladı.
Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Sekreteri, Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı, Muşkara Gazetesi İmtiyaz Sahibi ..
ORTA ANADOLU KARİYER FUARI ORAKAF’23 HAKKINDA DUYURU
Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi (CBİKO) koordinasyonunda, “Yetenek Her Yerde” temasıyla 2019 yılında başlatılan ..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI