Bugun...

"gulsehir-koylerindeki-metruk-binalarin-yikimina-devam-ediliyor/s/keywords/gulsehir-koylerindeki-metruk-binalarin-yikimina-devam-ediliyor/12/s/keywords/gulsehir-koylerindeki-metruk-binalarin-yikimina-devam-ediliyor/s/keywords/gulsehir-koylerindeki-metruk-binalarin-yikimina-devam-ediliyor/12/49" İLE İLGİLİ HABERLER

Gülşehir Caddeleri Araç Trafiğine Kapatıldı.
Çin'in Wuhan kentinden çıkarak hızlı bir yayılım gösterip ölümlere neden olan Covid-19 isimli virüs'ün yayılımını önleme..
Gülşehir'de Altınok Öz'e ait çiftlikte korkutan yangın
Gülşehir’ bağlı Eskiyaylacık Köy’ü sınırlarında bulunan işletmenin evinde çıkan yangın nedeniyle Gülşehir ve Nevşehir İt..
Nevşehir Belediyesi Caddeleri Dezenfekte Ediyor.
Nevşehir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, koronavirüs tedbirleri kapsamında Osmanlı Caddesindeki yaya kald..
NEVŞEHİR’İN DÖRT BİR YANI DEZENFEKTE EDİLİYOR
Nevşehir Belediyesi koronavirüs (COVID-19)tedbirleri kapsamında dezenfekte işlemlerini aralıksız sürdürüyor. Yaya kaldır..
Gülşehir Köylerinde Metruk Bina Yıkımları Devam Ediyor...
Gülşehir ilçesine bağlı Eğrikuyu köyü ile Hacılar köylerindeki 40 metruk Bina yıkılarak temizleme işlemi yapıldı...
Uyuşturucu Taciri Gülşehir’de Yakalandı.
Gülşehir ilçesinde Uyuşturucu Madde Kullanan ve Ticaretini Yapan Şahısların Deşifresine Yönelik yapılan operasyonda 1 ki..
Gülşehir Sadabat Parkında Uyuşturucu Operasyonu
Gülşehir İlçesi Sadabat Parkı içerisinde uyuşturucu madde ele geçirildi.
KIBRIS GAZİLERİNE MADALYALARI VERİLMEYE DEVAM EDİYOR
Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinin Kuruluşunun 36. Yılı dolayısıyla İl Merkezinde ikamet ede..
Gülşehir'de Elektrik Hattı Yer Altına Alınıyor
Gülşehir ilçe merkezinde çirkin görüntülere neden olan ve uzun süredir yapılamayan elektrik hattının yer altına alınma ç..
NEVŞEHİR’DE METRUK BİNALAR YIKILIYOR
Nevşehir’de vatandaşların can güvenliğini tehdit etmesinin yanı sıra, sosyal riskler oluşturan ve kent estetiğini bozan ..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI