Bugun...

"gulsehir-koylerindeki-metruk-binalarin-yikimina-devam-ediliyor/s/keywords/gulsehir-koylerindeki-metruk-binalarin-yikimina-devam-ediliyor/36/s/keywords/gulsehir-koylerindeki-metruk-binalarin-yikimina-devam-ediliyor/s/keywords/gulsehir-koylerindeki-metruk-binalarin-yikimina-devam-ediliyor/36/14" İLE İLGİLİ HABERLER

Gülşehir de Üst Yapı Çalışmaları Tüm Hızıyla Devam Ediyor
Üst yapı sorununu tamamen bitirmek için yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdüren Gülşehir Belediyesi, Karavezir Mahalles..
Çarşı ve Mahalle Bekçileri Başarılı Çalışmalarına Devam Ediyor.
Emniyet Müdürlüğü Çarşı ve Mahalle Bekçileri Nar Caddesinde devriye görevleri esnasında bekçilerimizin gören bir şahsın ..
DAHA TEMİZ BİR NEVŞEHİR İÇİN MAHALLELERDEKİ TEMİZLİK KAMPANYASI VE HİZMET SEFERBERLİĞİ DEVAM EDİYOR
Nevşehir’i temizlik konusunda da Türkiye’nin örnek şehirlerinden biri yapma hedefiyle Belediye Başkanı Rasim Arı’nın baş..
Nevşehir Jandarması, Uyuşturucu Operasyonlarına Devam Ediyor.
Nevşehir İl Jandarma Komutanlığı Yasadışı Ekim ve Uyuşturucu Madde ile Mücadele Kapsamı çalışmalarında; Nevşehir merkez ..
Nevşehir Belediye Spor ’da play-off hazırlıkları devam ediyor
TFF 3. Lig’den 2. Lig’e yükselebilmek için play-off maçlarına çıkacak olan Nevşehir Belediye Spor Kulübü hazırlıklarını,..
Gülşehir’de Kasten Yaralama Suçundan Bir Kişi Tutuklandı.
Gülşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri Hastaneye yaralı olarak intikal eden bir bayan şahsın yaralanması olayının aydı..
Nevşehir'de Koronavirüs Artışı Devam Ediyor.
Çin'in Wuhan kentinden çıkarak tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs salgını Türkiye genelinde vatandaşların tedbir..
Nevşehir Valisi İlhami Aktaş'ın Bayram Ziyaretleri Devam Ediyor
Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Ramazan Bayramı dolayısıyla İl Jandarma Komutanlığını ziyaret ederek, bayramlarını kutladı..
Gülşehir’de Uyuşturucu Operasyonu.
Yapılan ihbarı degerlendiren Gülşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri yapmış olduğu çalışmada; 14 saksı içerisinde ekilm..
BANKA ŞUBELERİ VE ATM'LER DEZENFEKTE EDİLİYOR
Nevşehir’in birçok noktasında dezenfeksiyon çalışması yapan Nevşehir Belediyesi, banka şubeleri ve ATM’lerde de koronavi..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI