Bugun...

"gulsehir-koylerindeki-metruk-binalarin-yikimina-devam-ediliyor/s/keywords/gulsehir-koylerindeki-metruk-binalarin-yikimina-devam-ediliyor/36/s/keywords/gulsehir-koylerindeki-metruk-binalarin-yikimina-devam-ediliyor/s/keywords/gulsehir-koylerindeki-metruk-binalarin-yikimina-devam-ediliyor/36/14" İLE İLGİLİ HABERLER

Nevşehir İl Özel İdaresi Köylerdeki Çalışmalarına Devam Ediyor.
Nevşehir İl Özel İdaresine bağlı ekipler Merkez ve İlçelere bağlı sorumluluk alanlarındaki köylerde çalışmalara aralıksı..
Gülşehir'de Hırsızlık Olayına Karışan Şahıs Jandarma Tarafından Yakalandı.
Gülşehir ilçe Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahsı yakalayarak Adalet'e..
Nevşehir ve İlçelerinde Uyuşturucu İle Mücadele Aralıksız Devam Ediyor.
Nevşehir ve İlçe Jandarma komutanlığı ekipleri sorumluluk sahasında yaptığı çalışmalar ile uyuşturucu ile mücadele çalış..
Gülşehir Jandarması Kesinleşmiş Hapis Cezası ile Aranan Şahsı Yakaladı.
Gülşehir ilçe Jandarma Komutanlığı Ekipleri ‘Kamu, Kurum ve Kuruluşları vb. Tüzel Kişilerin Araç Olarak Kullanılması Su..
Nevşehir İl Özel İdaresi Ekipleri Köylere Hizmet Sunmaya Devam Ediyor!!!
Nevşehir İl Özel İdaresine bağlı Su ve Kanal Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı ekipleri; Gülşehir İlçesine Bağlı Eğrikuyu Köy..
Hırsızlık Suçundan Aranan Şahıs Gülşehir-Emmiler Köyünde Yakalandı.
Hakkında ‘’Açıkta Bırakılmış Eşya Hakkında Hırsızlık’’ suçundan kesinleşmiş 1 yıl 3 Ay 16 Gün hapis cezasının infazı içi..
İl Özel İdaresi, Sorumluluk Alanındaki Çalışmalarına Devam Ediyor.
Nevşehiri İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı ekipler Nevşehir İl genelinde meydana gelen yoğun k..
Jandarma Ekipleri Uyuşturucu ile Mücadelesine Devam Ediyor.
Nevşehir İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler düzenledikleri operasyonlarda çeşitli miktarlarda uyuşturucu madde ele ..
Uyuşturucu ile Mücadele Aralıksız Devam Ediyor..
Nevşehir İl Jandarma Komutanlığı unsurları tarafından uyuşturucu madde ile mücadele kapsamında icra edilen 2 farklı faal..
Avanos Belediyesi karla mücadeleye aralıksız devam ediyor.
Avanos ’da etkili olan kar yağışı nedeniyle ulaşımda sıkıntıların yaşanmaması için Avanos Belediyesi ekipleri çalışmalar..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI