Bugun...

"gulsehir-koylerindeki-metruk-binalarin-yikimina-devam-ediliyor/s/keywords/gulsehir-koylerindeki-metruk-binalarin-yikimina-devam-ediliyor/8/s/keywords/gulsehir-koylerindeki-metruk-binalarin-yikimina-devam-ediliyor/s/keywords/gulsehir-koylerindeki-metruk-binalarin-yikimina-devam-ediliyor/8/25" İLE İLGİLİ HABERLER

AK PARTİ'DE BAYRAMLAŞMA GELENEĞİ DEVAM EDİYOR
AK Parti Nevşehir İl Teşkilatı'nda geleneksel olarak yapılan Bayramlaşma töreni bu yılda gerçekleştirilecek.Ramazan Bayr..
Aranan Şahıs Gülşehir'de Yakalandı.
Gülşehir İlçesinde Yol Kontrol ve Denetleme Noktasında yapılan GBT kontrollerinde Gülşehir İlamat ve İnfaz Bürosunca Ba..
Göreme Belediyesi Şerbet Dağıtımına Devam Ediyor
Ramazan ayında unutulmaya yüz tutmuş geleneklerden biri olan Ramazan şerbeti dağıtımı Göreme Belediyesi tarafından yaşat..
Gülşehir Turizm ve Doğal Kültürel Varlıkları Koruma Derneği Gülşehir’de bir ilki başardı.
Gülşehir Turizm ve Doğal Kültürel Varlıkları Koruma Derneği Gülşehir’de bir ilki başararak ilçemizde ilk defa Şeyh Ahmet..
Ak Parti Gülşehir İlçe Başkanı Çiftçi'den Anneler Günü Mesajı.
Ak Parti Gülşehir İlçe Başkanı Erkan Çiftçi, Annelerin hoşgörü, sevgi ve şefkat duygularının tükenmez kaynağını olduğun..
Başkan Çiftçi, Gülşehirli Vatandaşların Gönlünü Kazanmaya Devam Ediyor.
Gülşehir Belediye Başkanı Av. Fatih Çiftçi, Ramazan ayı dolayısıyla vatandaşları evlerinde ziyaret ederek iftar sofralar..
Gülşehir'de Kaçakçılık Operasyonu
Gülşehir ilçesinde 5607 sayılı kaçakçılık ile mücadele kanunu kapsamında icra edilen faaliyette, bir şahsın evinde yapıl..
Gülşehir'de Yapılan Ev Aramasında; Tüfek, Tabanca, Fişek, G3 mermisi, Ele Geçirildi
Gülşehir İlçesi, Erol Ünlüsoy Mahallesinde bulunan bir evde yapılan aramada; Tüfek, Tabanca, Fişek, G3 mermisi, Ele Geç..
NEVÜ Fen Bilgisi Eğitimi Öğrencileri Anneleri Bilinçlendirmeye Devam Ediyor
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Eğitim Fakültesi Fen Bilgisi öğretmen adaylarının ‘Topluma Hizmet Uygulama..
Başkan Çiftçi'den Gülşehir Esnafına Teşekkür Ziyareti
Gülşehir Belediye Başkanı Av. Fatih Çiftçi ve Beraberindeki İlçe Başkanı Erkan Çiftçi ile yönetim kurulu üyelerinden olu..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI