Bugun...

"gulsehir-yeni-genclik-merkezine-kavusuyor/s/keywords/gulsehir-yeni-genclik-merkezine-kavusuyor/18/s/keywords/gulsehir-yeni-genclik-merkezine-kavusuyor/s/keywords/gulsehir-yeni-genclik-merkezine-kavusuyor/18/40" İLE İLGİLİ HABERLER

Rektör Aktekin’den 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor B..
Demokrat Gençlik’ten 19 Mayıs açıklaması…
Demokrat Parti Gençlik Kolları, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınlad..
GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ’NE ATANAN ÖZDEMİR’DEN BELEDİYE BAŞKANI RASİM ARI’YA ZİYARET
Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir, Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’yı ziyaret etti. ..
81 İl Valiliğine Şehir Giriş - Çıkış Tedbirleri Konulu Yeni Bir Genelge
İçişleri Bakanlığının valiliklere gönderdiği Genelgede, tüm Dünyada devam eden ve fiziksel temas, solunum vb. yollarla ç..
Gülşehir’de Uyuşturucu Operasyonu.
Yapılan ihbarı degerlendiren Gülşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri yapmış olduğu çalışmada; 14 saksı içerisinde ekilm..
DAMAT İBRAHİM PAŞA HEYKELİ YENİ YERİNDE
Nevşehir’in kurucusu, Lale Devrinin ünlü sadrazamı Damat İbrahim Paşa’nın restore edilen heykeli Nejdet Ersan Parkı içer..
Gülşehir Caddeleri Araç Trafiğine Kapatıldı.
Çin'in Wuhan kentinden çıkarak hızlı bir yayılım gösterip ölümlere neden olan Covid-19 isimli virüs'ün yayılımını önleme..
Gülşehir'de Altınok Öz'e ait çiftlikte korkutan yangın
Gülşehir’ bağlı Eskiyaylacık Köy’ü sınırlarında bulunan işletmenin evinde çıkan yangın nedeniyle Gülşehir ve Nevşehir İt..
BAŞKAN PARMAKSIZ’DAN YENİ EKONOMİK TEDBİRLERLE İLGİLİ BİLGİLENDİRME
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız COVİD-19’un ekonomik etkilerini sınırlandırmak..
Nevşehir Valisi Aktaş, “Sabah Namazı Cami-Gençlik Buluşması ve Hatim Duası”na Katıldı.
Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, İl Müftülüğü ve STK Kuruluşları işbirliği ile her ay düzenlenen “Sabah Namazı Cami-Gençlik..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI