Bugun...

"gulsehir-yeni-genclik-merkezine-kavusuyor/s/keywords/gulsehir-yeni-genclik-merkezine-kavusuyor/47/s/keywords/gulsehir-yeni-genclik-merkezine-kavusuyor/s/keywords/gulsehir-yeni-genclik-merkezine-kavusuyor/47/53" İLE İLGİLİ HABERLER

Başkan Çiftçi'den Gülşehir Esnafına Teşekkür Ziyareti
Gülşehir Belediye Başkanı Av. Fatih Çiftçi ve Beraberindeki İlçe Başkanı Erkan Çiftçi ile yönetim kurulu üyelerinden olu..
GENÇLİK VE SPOR BAKAN YARDIMCISI BAYDAŞ’DAN BAŞKAN ARI’YA TEBRİK ZİYARETİ
Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı İhsan Selim Baydaş, Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’ya tebrik ziyaretinde bulundu. ..
Yeni Seçilen İl Genel Meclis Başkanı ve Üyelerinden Ziyaret
31 Mart Mahalli İdareler seçimi sonrasında İl Genel Meclis Üyesi olarak seçilen üyeler ile bu üyeler tarafından Meclis B..
AK GENÇLİK’DEN BAŞKAN ARI’YA TEBRİK ZİYARETİ
AK Parti Nevşehir Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Dolaşmaz ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkanı Rasim..
Polis Teşkilatının 174. Yılı Gülşehir'de Kutlandı.
Türk Polis Teşkilatının 174. yılı Gülşehir Hükümet konağı ve İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde gerçekleştirilen çeşitli prog..
Gülşehir, Hacıbektaş, Kozaklı, Avanos, ilçelerinde Helikopterli Trafik Denetimi
İçişleri Bakanlığının “Trafik Kazalarını Önleme Planı” konulu talimatı kapsamında, Nevşehir İl Jandarma Komutanlığı soru..
Kapadokya Üniversitesinden “Radyolojide Yeni Ufuklar” Sempozyumu
Kapadokya Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen “Radyolojide Yeni Ufuklar ve Radyasyon Güvenliği” sempozyumu bu ..
Müzebüs’ün yeni durağı Nevşehir
Rahmi M. Koç Müzesi koleksiyonundan seçilmiş 70 objeyle Türkiye’nin her yanındaki öğrencilerle buluşan Müzebüs, 2018-201..
GENÇLİK VE SPOR MÜDÜRÜ ÜNLÜER 'DEN, BAŞKAN ARI'YA TEBRİK ZİYARETİ
Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer, Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’ya tebrik ziyaretinde bulundu. ..
Ülkücülerden yeni bir kampanya zinciri daha
Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanlığı tarafından Nevşehir’de “Baba Beni Ocağa Gönder” sloganı ile yeni bir kampanya zinci..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI