Bugun...

"hacibektas-myo-ve-hacibektas-ilce-milli-egitim-mudurlugu-arasinda-is-birligi-protokolu-imzalandi/rss/s/keywords/hacibektas-myo-ve-hacibektas-ilce-milli-egitim-mudurlugu-arasinda-is-birligi-protokolu-imzalandi/rss/25" İLE İLGİLİ HABERLER

Nevşehir Protokolü Bayramlaştı.
Nevşehir Valiliği tarafından düzenlenen geleneksel bayramlaşma töreni, Nevşehir merkezde bulunan Nejdet Ersan Parkı’nda ..
TÜRK EĞİTİM SEN ŞUBE BAŞKANI URGENÇ ANKARA’DA TEMASLARDA BULUNDU.
Türk Eğitim Sen Nevşehir şube başkanı Tayfur Urgenç Ankara’da MHP Genel başkan yardımcıları Filiz Kılıç ve Yaşar Yıldırı..
NEVÜ ve Pakistan Wah Üniversitesi Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) ile Pakistan Wah Üniversitesi arasında öğretim ve araştırma elamanları ile..
‘İŞKUR, Öğrencilere Eğitim Veriyor.
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) ile Nevşehir Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürlüğü arasında imzalanan ..
Depremde Hasar Gören Araçlar Milli Servettir
RS Otomotiv Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Ünaldı yaptığı açıklamada; 6 Şubat 2023 günü sabaha karşı yaşanan elim dep..
Nevşehir Emniyet Müdürlüğü Haftalık Asayiş Çalışmaları
Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince Nevşehir Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde son bir h..
NEVÜ Eğitim Fakültesi'ne Bir Profesör Ataması Yapıldı
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ)’nün üst yönetim organı olan ve NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin başkan..
BAŞKAN URGENÇ; GAZİ ORTAOKULUNDA TÜM EĞİTİM ÇALIŞANLARINA BU ÜLKENİN BİR VATANDAŞI OLARAK MÜTEŞEKKİRİM. DEDİ.
Tes. Nevşehir Şube başkanı Tayfur Urgenç ve başkan yardımcısı Hasan Hüseyin İyilikli Gazi Ortaokulunda eğitim çalışanlar..
Rektör Aktekin’den BOÜN Eğitim Fakültesi ile İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanlarına Ziyaret
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, Boğaziçi Üniversitesi (BOÜN) Eğitim Fakül..
İl Müftüsü Güzel, Kozaklı İlçe Müftülüğü Personel toplantısına katıldı.
12 Kasım 2022 tarihinde Resmi Gazetede yayımlanan İl Müftüleri Kararnamesiyle Uşak İl Müftüsü iken Nevşehir İl Müftülüğü..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI