Bugun...

"hacibektas-myo-ve-hacibektas-ilce-milli-egitim-mudurlugu-arasinda-is-birligi-protokolu-imzalandi/rss/s/keywords/hacibektas-myo-ve-hacibektas-ilce-milli-egitim-mudurlugu-arasinda-is-birligi-protokolu-imzalandi/rss/25" İLE İLGİLİ HABERLER

Nevtes, 5. Vadi Yürüyüşü'nü 24 Nisan'da Gerçekleştirilecek
Türk Eğitim - Sen Nevşehir Şubesi geleneksel hale getirdiği vadi yürüyüşünü bu yıl "Ulusal Egemenlik Yürüyüşü" temasında..
NOGDO AB Projesi Yarışması Ödül Töreni
Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz, Kapadokya Meslek Yüksek Okulu, Nevşehir İl Halk Sağlığı Müdürlüğü, Almanya Duisbu..
E Twinning Türkiye ve Litvanya Çift Taraflı İrtibat Semineri
E Twinning projeleri, Avrupa´da okul ortaklıklarının kurulması, bilişim teknolojilerinin eğitim öğretim faaliyetlerinde ..
Aday Öğretmenler'den Milli Eğitim Müdürü CEYLAN´a ziyaret
Gülşehir'de Aday Öğretmenlik Eğitimi Alan Öğretmenler İlçe Milli Eğitim Müdürü Yılmaz CEYLAN´ı ziyaret etti...
Gülşehir'de “Hz. Peygamber ve Ümmetin Birliği” konulu Program Düzenlendi.
Kutlu Doğum Haftası Etkinlikleri Kapsamında Kayseri Dini Yüksek İhtisas Merkezi Müdürü Dr. Abdulkadir KABDAN hocanın Kat..
Gülşehir Belediye Spor: 10 - Kalaba İzci Spor: 0
Nevşehir 2.Amatör A Grubu mücadele veren Gülşehir Belediye spor ile Kalaba İzci spor Gülşehir merkez ilçe Stadı'nda saat..
Aday Öğretmenler Nevşehir Belediyesi’ni Tanıyor.
Millî Eğitim Bakanlığı tarafından çeşitli branşlarda ilk, orta lise ve dengi okullarda görev yapmaları için atamaları y..
"Ar-Ge Reform Paketi" , "4.Sanayi Devrimi" ve “Stratejik Planlama” konulu Toplantı.
Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Nevşehir İl Müdürlüğü tarafından "Ar-Ge Reform Paketi" , "4.Sanayi Devrimi" ve “St..
Nevşehir İl Sağlık Müdürlüğünde basın toplantısı düzenlendi.
İl Sağlık Müdürü Dr. Rahim ÜNLÜBAY tarafından Sağlık Müdürlüğü toplantı salonunda düzenlenen ve Sağlık Müdür Yardımcısı ..
Lavra ve Haşere Üreme Noktaları İlaçlanıyor.‏
Yaz aylarında sivrisinek, sinek ve haşere oluşumunun önüne geçmek için erken dönemde başlatılan çalışmalar kapsamında il..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI