Bugun...

"hacibektas-myo-ve-hacibektas-ilce-milli-egitim-mudurlugu-arasinda-is-birligi-protokolu-imzalandi/s/keywords/hacibektas-myo-ve-hacibektas-ilce-milli-egitim-mudurlugu-arasinda-is-birligi-protokolu-imzalandi/12/s/keywords/hacibektas-myo-ve-hacibektas-ilce-milli-egitim-mudurlugu-arasinda-is-birligi-protokolu-imzalandi/s/keywords/hacibektas-myo-ve-hacibektas-ilce-milli-egitim-mudurlugu-arasinda-is-birligi-protokolu-imzalandi/12/19" İLE İLGİLİ HABERLER

İlçe Milli Eğitim Müdürü CEYLAN'dan Köy Okullarına Ziyaret.
Gülşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Yılmaz CEYLAN müdürlüğe bağlı köy okullarından Hacıhalilli ve Fakuşağı İlkokullarını z..
Mesleki ve Teknik Eğitim Okul Yönetim Kurulu Çalışmaları İşbirliği Protokolü İmzalandı.
Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ile Nevşehir İl MilliEğitim Müdürlüğü, Nevşehir Belediyesi, Nevşehir Ticar..
Ak Parti'de İlçe ve İlçe Teşkilat Başkanları İstişare Toplantısında Bir Araya Geldi
AK Parti Nevşehir İl Başkanlığı tarafından İlçe ve ilçe Teşkilat Başkanları toplantısı gerçekleştirildi. ..
Milli Eğitim Müdürü DEMİR Okul Ziyaretlerine Devam Ediyor
Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Murat DEMİR okul ziyaretleri kapsamında Nevşehir Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulu, 3..
ZERAY, Uluslar Arası Brüksel Open Gençler Taekwondo Şampiyonasından gümüş madalya ile döndü.
Anıl Erkin ZERAY, 25 Ülkenin katıldığı, 63 Kg da Uluslar Arası Brüksel Open Gençler Taekwondo Şampiyonasında 2. olarak g..
Sözleşmeli Aday Öğretmenler'den İl Mili Eğitim Müdürü DEMİR’e Ziyaret.
Milli Eğitim Bakanlığı Öğretmen Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliği hükümleri çerçevesinde Bakanlık Öğretmen Yetiştirme ..
 Nevşehir İl Sağlık Müdürlüğü Kardelen Koleji’nde Seminer Verdi
Nevşehir’in lider eğitim kurumu Özel Kardelen Koleji’nde İl Sağlık Müdürlüğü İlkokul öğrencilerine “Teknolojik Cihazları..
Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir’den Kızılay'a iade-i Ziyaret.
Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Murat DEMİR göreve başladıktan sonra kendisine hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Kızılay..
Uçhisar ve Cadaujac kardeş şehir protokolü tamamlandı.
Uçhisar Belediyesi ve Fransa-Cadaujac Belediyesi arasında Cadaujac Belediyesi’nin Ekim 2014 tarihinde Uçhisar Belediyesi..
Atatürk’ün Hacıbektaş’a Gelişinin 97. Yıl Dönümü Kutlandı
Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Hacıbektaş’a Gelişinin 97. Yıl Dönümü için Hacıbektaş İlçesi Cumhuriyet Meydanında tö..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI