Bugun...

"hacibektas-myo-ve-hacibektas-ilce-milli-egitim-mudurlugu-arasinda-is-birligi-protokolu-imzalandi/s/keywords/hacibektas-myo-ve-hacibektas-ilce-milli-egitim-mudurlugu-arasinda-is-birligi-protokolu-imzalandi/12/s/keywords/hacibektas-myo-ve-hacibektas-ilce-milli-egitim-mudurlugu-arasinda-is-birligi-protokolu-imzalandi/s/keywords/hacibektas-myo-ve-hacibektas-ilce-milli-egitim-mudurlugu-arasinda-is-birligi-protokolu-imzalandi/12/50" İLE İLGİLİ HABERLER

ŞİMŞEK, Gülşehir  İmam Hatip Ortaokulu Binasında İncelemelerde Bulundu.
Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Osman ŞİMŞEK Yapımı Devam Etmekte Olan Gülşehir İmam Hatip Ortaokulu Binasında inceleme..
Nevşehir Merkezde Sıcak Saatler. SON DAKİKA
Nevşehir Merkez Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi'nde Dur ihtarına uymayan şahıslar ile Emniyet güçleri arasında Kovalamaca yaşa..
Kardelenli Öğrenciler Kadına Şiddete "HAYIR" dedi.
Kardelen Eğitim Kurumları Lise Öğrencileri ve Öğretmenleri Kadına Şiddeti ve Erken Yaşta Evliliği Protesto Ederek Basın ..
Parmaksiz ve İnce Vergi Rekortmenleri Törenine Katıldı.
“Biz Türk Milleti olarak çok badireler atlattık elbette bunların üstesinden de geleceğiz, bizler çok güçlü bir milletiz”..
NEVŞEHİR İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ KALİTE KONGRESİNE
Nevşehir İl Sağlık Müdürlüğü, “6. Uluslararası Sağlıkta Performans ve Kalite Kongresi”ne katılarak, Kapadokya ile Nevşe..
KADIN DANIŞMA MERKEZİ EĞİTİM SEMİNERLERİNİ SÜRDÜRÜYOR
Nevşehir Belediyesi Kadın Danışma Merkezi, psikolojik destek, hukuksal destek ve sosyal danışmanlık desteğinin yanı sıra..
AVRUPA BİRLİĞİ UYUM, DANIŞMA ve YÖNLENDİRME KURULU TOPLANTISI
Türkiye'nin Avrupa Birliği katılım sürecinde gerçekleştirilen yasal ve idari reformların tam olarak hayata geçirilmesi, ..
Kardelen Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Yücel MENEKŞE'den Terör Mesajı
Kardelen Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Yücel MENEKŞE son günlerde yaşanan hain terör saldırılarına yönel..
DEMİRCAN ve SAĞDIÇ'dan Milli Eğitim Müdürü CEYLAN´a Ziyeret.
Eba İçerik Uzmanı Şirin DEMİRCAN ve Fatih Projesi Eğitmeni Ayşe Hilal SAĞDIÇ İlçe Milli Eğitim Müdürü Yılmaz CEYLAN´ı Ma..
Nevşehir Ziraat Mühendisleri Odası'ndan; İl Müdürlüğü'ne Ziyaret
Nevşehir Ziraat Mühendisleri Odası İl Temsilciliğine seçilen Yaşar BARIŞ ve İl Delegesi Atilla ARSLANGİRAY , Gıda Tarı..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI