Bugun...

"hacibektas-myo-ve-hacibektas-ilce-milli-egitim-mudurlugu-arasinda-is-birligi-protokolu-imzalandi/s/keywords/hacibektas-myo-ve-hacibektas-ilce-milli-egitim-mudurlugu-arasinda-is-birligi-protokolu-imzalandi/12/s/keywords/hacibektas-myo-ve-hacibektas-ilce-milli-egitim-mudurlugu-arasinda-is-birligi-protokolu-imzalandi/s/keywords/hacibektas-myo-ve-hacibektas-ilce-milli-egitim-mudurlugu-arasinda-is-birligi-protokolu-imzalandi/12/50" İLE İLGİLİ HABERLER

Kapadokya Üniversitesi ve Porto Üniversitesi Arasında Erasmus+ Anlaşması İmzalandı
Dünyanın önde gelen köklü üniversiteleri arasında ilk 400 içinde yer alan Porto Üniversitesi ile Kapadokya Üniversitesi ..
DEVA Partisi Nevşehir İl Başkanı ATABAY ve Gülşehir İlçe Başkanı Koç, ''DEVA Kadında Zirvesi''ne Katıldı.
Gülşehir Demokrasi ve Atılım Partisi Nevşehir İl Başkanı Alper ATABAY ve Gülşehir İlçe Başkanı Rukiye Koç, Ankara'da düz..
TÜRK EĞİTİM SEN; İLKSAN GÜNDEMİ İLE ÇEVRİMİÇİ TOPLANTI YAPTI.
Türk Eğitim Sen Nevşehir Şubesi, İl-ilçe yönetim kurulları, İlksan adayları, okul temsilcilerinin katılımı ile İlksan bi..
Nevşehir İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü, Basın Mensupları ile Kahvaltıda Buluştu.
Nevşehir İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü, 1-7 Mart Deprem haftası ve 2021 yılı “Türkiye Afet Eğitim Yılı” ilan edilmesi..
Rektör Aktekin, Eğitim Fakültesini Ziyaret Etti
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, NEVÜ Eğitim Fakültesini ziyaret ederek in..
Hacıbektaş Belediyesi, Karla Mücadele Çalışmalarına Devam Ediyor.
Hacıbektaş Belediyesi, İlçede yaşanılan olumsuz hava koşulları nedeniyle, 24 saat Kar mücadelesi çalışmalarına devam edi..
KOM Şube Müdürlüğü Başarılı Çalışmalarına Devam Ediyor.
Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı Koordinesinde Manisa KOM Şube Müdürlüğü yapılan operasyonlarda..
AFAD, Çeşitli İşletmelerin Personellerine Eğitim Düzenlemeye Devam Ediyor.
2021 yılı “Türkiye Afet Eğitim Yılı” olarak belirlenmesi sebebiyle bu kapsamda Nevşehir İl AFAD Müdürlüğü eğitmenlerince..
Nevşehir İl Sağlık Müdürlüğü’nden NEVÜ’de  İlk Yardımcı Personel Eğitimi
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) birimlerinde görev yapan ilk yardımcı personellere yönelik, 6331 sayılı İş..
NESO, Türkiye Ekonomi Bankası ile İşbirliği Protokolü İmzaladı
Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ile Türkiye Ekonomi Bankası arasında esnaf ve sanatkarlara kampanyalı kred..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI