Bugun...

"hacibektas-myo-ve-hacibektas-ilce-milli-egitim-mudurlugu-arasinda-is-birligi-protokolu-imzalandi/s/keywords/hacibektas-myo-ve-hacibektas-ilce-milli-egitim-mudurlugu-arasinda-is-birligi-protokolu-imzalandi/13/s/keywords/hacibektas-myo-ve-hacibektas-ilce-milli-egitim-mudurlugu-arasinda-is-birligi-protokolu-imzalandi/s/keywords/hacibektas-myo-ve-hacibektas-ilce-milli-egitim-mudurlugu-arasinda-is-birligi-protokolu-imzalandi/13/47" İLE İLGİLİ HABERLER

Nevşehir Emniyet Müdürlüğü Taziye Mesajı; Milletçe Başımız Sağolsun.
Nevşehir Emniyet Müdürlüğü; Eğitim uçuşu sırasında F-16 tipi savaş uçağımızın kaza kırıma uğraması sebebiyle şehadet me..
Türk Eğitim Sen Nevşehir Şube Başkanı Urgenç'den Çanakkale, Son kaledir.
Türk Eğitim Sen Nevşehir Şube Başkanı Tayfur Urgenç Çanakkale deniz zaferi ve şehitleri anma haftası dolayısıyla Türk Eğ..
 YANAR; “KORKMA DİYE BAŞLAYAN MİLLİ MARŞIMIZ BU TOPRAKLARIN RUHUNU VE BU MİLLETİNİ ÖZÜNÜ YANSITIYOR”
AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, “İstiklal Marşımız, Türk Milleti’nin bağımsızlık ve vatan tutkusunun en..
AK Parti Ürgüp İlçe Teşkilatından Rektör Bağlı’ya Ziyaret
AK Parti Ürgüp İlçe Başkanı Ali Özer, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı’yı ziyaret ..
Nevşehir ’de Eğitim Müzesi Açıldı.
Nevşehir Mihriban Emin Günel Ortaokulu’nda “Fevzi Karaca Eğitim Müzesi” törenle açıldı.
Ürgüp Belediyesinde Muhtarlıklar Müdürlüğü Kuruldu.
Konuyla ilgili açıklamada bulunan Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız; “Söz konusu birimi İçişleri Bakanlığı genelgesi d..
Ürgüp ve Derinkuyu İlçe ve Köylerinde Yol Çalışmaları Devam Ediyor.
Nevşehir'in Ürgüp İlçesine bağlı Ayvalı Köyü ile Derinkuyu ilçesine bağlı Güneyce köyleri arasındaki 5 km’lik yolun 1,5 ..
Eğitim İşbirliği Protokolü İmzalandı.
Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Anadolu Eğitim ve Sosyal Yardım Vakfı; “Sosyal Girişimcilik” teması ile düşünen, ..
Kapadokya ile Japonya Arasında Köprüleri Yeniden Kuracağız
Ak Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir GİZLİGİDER, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan ÜNVER ile birlikte Japonya’nın Türki..
Gülşehir Mal Müdürlüğü Personellerinden Kaymakam Tekin'e Ziyaret.
Vergi Haftası Kapsamında Gülşehir Mal Müdürü Bünyamin SÖNMEZ ve personelleri Gülşehir Kaymakamı Çağlar TEKİN'i Makamınd..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI