Bugun...

"hacibektas-myo-ve-hacibektas-ilce-milli-egitim-mudurlugu-arasinda-is-birligi-protokolu-imzalandi/s/keywords/hacibektas-myo-ve-hacibektas-ilce-milli-egitim-mudurlugu-arasinda-is-birligi-protokolu-imzalandi/13/s/keywords/hacibektas-myo-ve-hacibektas-ilce-milli-egitim-mudurlugu-arasinda-is-birligi-protokolu-imzalandi/s/keywords/hacibektas-myo-ve-hacibektas-ilce-milli-egitim-mudurlugu-arasinda-is-birligi-protokolu-imzalandi/13/7" İLE İLGİLİ HABERLER

MİLLİ İSTİHDAM SEFERBERLİĞİ KAPSAMINDA KARİYER GÜNLERİ
Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi (NÜKMER) ile İŞKUR Arasında Ortaklaşa Düzenlenen “Kariyer Günleri” konulu..
Açıkgöz, “Bugünkü CHP’nin geldiği konumla, Atatürk’ün kurduğu CHP arasında dünyalar kadar fark var”
AK PARTİ Nevşehir Milletvekili, TBMM Başkanlık Divanı Üyesi, Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mustafa Açı..
Ak Parti Gülşehir İlçe Başkanı Çiftçi'den 8 Mart Kadınlar Günü Mesajı.
Adalet ve Kalkınma Partisi Gülşehir İlçe Başkanı Erkan Çiftçi 8 Mart Dünya kadınlar günü münasebetiyle yayınladığı mesaj..
Enerya, Dünya Devleri Arasında
13’üncüsü düzenlenen Stevie Awards for Sales and Customer Service yarışmasında dünyanın en büyük markalarıyla yarışan En..
TÜGVA Nevşehir Teşkilat İçi Eğitim Programı Düzenledi..
TÜGVA Nevşehir yönetimi her birimin kendi alanında daha başarılı ve sistemli olabilmesi için,Tarım ve Kırsal Kalkınmayı ..
NEVÜ Öğrencilerine Yönelik İŞKUR İrtibat Noktası ve Eğitim Programı
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) ile Nevşehir Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürlüğü arasında üniversite..
ÖZEL İNSANLAR EĞİTİM MERKEZİ SPORCUSU MERVE GÜNDÜZ, BÖLGE İKİNCİSİ OLDU
Nevşehir Belediyesi Özel İnsanlar Eğitim Merkezi Masa Tenisi sporcusu Merve Gündüz, Türkiye Özel Sporcular Spor Federasy..
TÜRK EĞİTİM SEN; ORTA AVRUPA VE ÇANAKKALE’YE İKİ KÜLTÜR GEZİSİ DÜZENLİYOR.
Türk Eğitim Sen Nevşehir şubesi her yıl düzenlediği gezi faaliyetlerine 2019 yılında da bir yurt içi bir de yurt dışı tu..
Kürk, MHP Gülşehir ilçe seçim bürosu açılışına herkesi davet etti
MHP Gülşehir belediye başkan adayı Şengezer Kürk, 10 Ocak Pazar günü (yarın) yapacağı İlçe Seçim Bürosunun açılışı ile 3..
NEVŞEHİR BELEDİYESPOR ALT YAPISINDA YETİŞEN EFEKAN KARAYAZI , U-14 MİLLİ TAKIM KAMPINA DAVET EDİLDİ
Nevşehir Belediyespor alt yapısında yetişen 14 yaşındaki Efekan Karayazı, U-14 Kayseri Bölge Milli Takım karmasına seçil..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI