Bugun...

"hacibektas-myo-ve-hacibektas-ilce-milli-egitim-mudurlugu-arasinda-is-birligi-protokolu-imzalandi/s/keywords/hacibektas-myo-ve-hacibektas-ilce-milli-egitim-mudurlugu-arasinda-is-birligi-protokolu-imzalandi/21/s/keywords/hacibektas-myo-ve-hacibektas-ilce-milli-egitim-mudurlugu-arasinda-is-birligi-protokolu-imzalandi/s/keywords/hacibektas-myo-ve-hacibektas-ilce-milli-egitim-mudurlugu-arasinda-is-birligi-protokolu-imzalandi/21/6" İLE İLGİLİ HABERLER

İşbaşı Eğitim Kursları‏ ile Kursa Katılanlara Sertifika Verilcek.
Nevşehir İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünün "Avanos'ta faaliyet gösteren Suhan Kapadokya Otel'de, Bakanlıkça, önbüro, kat ..
Gülşehir CHP İlçe Teşkilatı'ndan Gülşehir AKP İlçe Teşkilatına Sert Tepki.
Gülşehir AKP İlçe Başkanı Kürşat Koç ve AKP ilçe yönetim kurulu üyeleri'nin Cumhurbaşkanı R. Tayyip Erdoğan’a hakaret et..
20 Temmuz Okul Aile Birliği Üyeleri'nden, Başkan Ünver'e Ziyaret
20 Temmuz İlkokulu Müdürü Osman Göktaş başkanlığında Okul Aile Birliği yöneticileri, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ü..
Etkileşimli Teknoloji Yoluyla Fiziksel Aktivitenin Yaygınlaştırılarak Bütünsel Gelişimin Sağlanması
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Eğitim Fakültesi ile imzalanan işbirliği protokolü çerçevesinde Nevşehir Hacı Bek..
Gülşehir Akparti'den Kılıçdaroğlu'na Suç Duyurusu!!
Akparti Gülşehir ilçe Teşkilat-ı ilçe Başkanı Kürşat Koç ve beraberindeki ilçe yönetim kurulu üyeleri Cumhur Başkanı'mız..
Türk Eğitim-Sen'li Öğretmenler'den Şimşek Hakkında Suç Duyurusu
Mahkeme tarafından verilen karara rağmen idareci olarak göreve iade edilmeyen Türk Eğitim-Sen üyesi öğretmenler Osman Şi..
 Kuduz Aşılama Programı Başladı (29 Şubat -29 Nisan 2016)
Nevşehir İli merkez ve ilçelerin de 29 Şubat 2016 - 29 Nisan 2016 tarihleri arasında Kuduz Aşılama Programı yapılacak...
Nevşehir 20 Temmuz İlkokulu’nda Yangın Tatbikatı Düzenlendi.
Nevşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü Sivil Savunma Günü ve Deprem Haftası kapsamında 20 Temmuz İlkokulu’nda yangın ta..
Türkiye Finallerine Katılacak Kardelenli Sporcular Madalyalarını Aldı
Kardelen Eğitim Kurumları'nın minik jimnastikcileri Türkiye finallerine katılmaya hak kazandılar ve düzenlenen tören ile..
Analig Taekwondo Yarı Final Müsabakaları Nevşehir'de Gerçekleştirildi.
Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen Anadolu Yıldızlar Ligi Taekwondo yarı final müsabak..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI