Bugun...

"hacibektas-myo-ve-hacibektas-ilce-milli-egitim-mudurlugu-arasinda-is-birligi-protokolu-imzalandi/s/keywords/hacibektas-myo-ve-hacibektas-ilce-milli-egitim-mudurlugu-arasinda-is-birligi-protokolu-imzalandi/23/s/keywords/hacibektas-myo-ve-hacibektas-ilce-milli-egitim-mudurlugu-arasinda-is-birligi-protokolu-imzalandi/s/keywords/hacibektas-myo-ve-hacibektas-ilce-milli-egitim-mudurlugu-arasinda-is-birligi-protokolu-imzalandi/23/63" İLE İLGİLİ HABERLER

Polis Gülşehir'de Yaşlı Çifti Telefonla Dolandırmaya Çalışan 2 Kişiyi Yakaladı.
Gülşehir'de Meydana Gelen Dolandırıcılık Olayında; yaşlı çifti dolandırmaya çalıştığı iddiasıyla Nevşehir il Emniyet Müd..
Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü'nden Taziye mesajı.
Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü Mardin Nusaybin ilçesi'nde terörist unsurlar ile Güvenlik güçleri arasında yaşanan çatışma..
Kapadokyada Temel Fotoğrafçılık Eğitimi
Gençlik ve Spor Bakanlığı Eğitim Kültür Araştırma Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen Temel fotoğrafçılık eğitiminin i..
AR-GE Reform Paketi... DUYURU
Nevşehir Valiliği Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü tarafından 2023 Vizyonunda, AR-GE Reform Tanıtım Paketi Tanıtı..
Kardelen Eğitim Kurumları Geleneksel Çay Partisinde Köy Okullarına Anlamlı Destek
Kardelen Eğitim Kurumları Okul Aile Birliği Tarafından Düzenlenen Geleneksel Çay Partisi Lykia Lodge Otel’de dün gerçekl..
Şehit Ateşi Derinkuyu İlçesi'ne Düştü.
Mardin Nusaybin ilçesi'nde terörist unsurlar ile Güvenlik güçleri arasında yaşanan çatışmada Derinkuyulu Astsubay Selçuk..
Bakan Eroğlu Nevşehir'de 3 Tesisin Temelini Attı.
Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü tarafından 83 Milyon TL harcama ile tamamlanması planlanan ve aralarında Nevşehir..
Bocce Genç Kız ve Genç Erkek Nevşehir il Şampiyonası Gülşehir'de yapıldı.
2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları Faaliyetleri çerçevesinde Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü t..
Kapadokya İl Özel İdareler ve Belediyeler Birliği Toplantısı Yapıldı.
Kapadokya İl Özel İdareleri ve Belediyeler Birliği Meclis toplantısı Vali Mehmet CEYLAN başkanlığında Valilik toplantı s..
İstatistik Bilgi Sistemi Değerlendirme Toplantısı Yapıldı.
Türkiye İstatistik Kurumu Nevşehir Bölge Müdürlüğü ve Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü işbirliği ile 2015 tarım ve..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI