Bugun...

"hacibektas-myo-ve-hacibektas-ilce-milli-egitim-mudurlugu-arasinda-is-birligi-protokolu-imzalandi/s/keywords/hacibektas-myo-ve-hacibektas-ilce-milli-egitim-mudurlugu-arasinda-is-birligi-protokolu-imzalandi/27/s/keywords/hacibektas-myo-ve-hacibektas-ilce-milli-egitim-mudurlugu-arasinda-is-birligi-protokolu-imzalandi/s/keywords/hacibektas-myo-ve-hacibektas-ilce-milli-egitim-mudurlugu-arasinda-is-birligi-protokolu-imzalandi/27/5" İLE İLGİLİ HABERLER

Kardelen Eğitim Kurumları İşbirliği ile Alişan KAPAKLIKAYA Nevşehirli Aileler ile Buluştu
Eğitimci-Yazar ve NLP Uzmanı Alişan KAPAKLIKAYA Kardelen Eğitim Kurumlarının düzenlediği muhteşem bir organizasyonla Nev..
Suriye'li sığınmacılar Sağlık Taramasından Geçirildi
Nevşehir İl Sağlık Müdürlüğü ekiplerince, Nevşehir’de ikamet eden Suriyeli sığınmacı aileler sağlık taramasından geçiril..
Minik Öğrenciler  İtfiaye ile Tanıştı
Nevşehir 50. Yıl Ana Okulu’na devam eden minik öğrenciler, Nevşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’nü ziyaret ederek, İtfa..
İngilizce Dil Eğitimine Gençlerin İlgisi Artıyor
Türkiye’nin en önemli kültür turizm merkezlerinden biri olan Kapadokya bölgesinde, her yaş grubundan kişilerin sayısının..
Acıgöl'de Akıllara Durgunluk Veren Yatırım.
Acıgöl ilçesine yapımına başlanan Entegre Devlet Hastanesi'nin yapım bedelini ve yatak sayısını eleştiren Türk Eğitim-Se..
Eğitimci Yazar Alişan KAPAKLIKAYA, Kardelen Eğitim Kurumları İşbirliği ile Nevşehir’e Geliyor
Kardelen Eğitim Kurumları işbirliği ile Eğitimci-Yazar, Kişisel Gelişim ve NLP Uzmanı Alişan Kapaklıkaya ile Nevşehirli ..
Okul Sporları Küçük Kız - Erkek Puanlı Atletizm Yarışları Yapıldı.
Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okul sporları puanlı atletizm yarışmaları Gazi St..
İlkbahar Şap Aşılama Programı Sona Erdi.
Nevşehir'de İl/İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlükleri tarafından yürütülen 2016 yılı Sonbahar Şap Aşılama Program..
Nevşehir’deki Acil Sağlık Hizmetleri  Kalite Kongresi'nde Tanıtıldı.
6. Uluslararası Sağlıkta Performans ve Kalite Kongresi 1-4 Mart 2016 tarihleri arasında yaklaşık 2.400 katılımcı ile Ant..
Uçhisar Kadın Kültür ve Eğitim Merkezi eğitimlerine devam ediyor.
Uçhisar Kalkınma ve Dayanışma Derneği bünyesindeki Uçhisar Kadın Kültür ve Eğitim Merkezi’nde Uçhisarlı bayanların kişis..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI