Bugun...

"hacibektas-myo-ve-hacibektas-ilce-milli-egitim-mudurlugu-arasinda-is-birligi-protokolu-imzalandi/s/keywords/hacibektas-myo-ve-hacibektas-ilce-milli-egitim-mudurlugu-arasinda-is-birligi-protokolu-imzalandi/32/s/keywords/hacibektas-myo-ve-hacibektas-ilce-milli-egitim-mudurlugu-arasinda-is-birligi-protokolu-imzalandi/s/keywords/hacibektas-myo-ve-hacibektas-ilce-milli-egitim-mudurlugu-arasinda-is-birligi-protokolu-imzalandi/32/55" İLE İLGİLİ HABERLER

Çalışma Hayatında Milli Seferberlik
Nevşehir Ticaret Borsası Toplantı Salonun da Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından “Çalışma Hayatında Milli Se..
Milli Eğitim Müdürü DEMİR'den Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulu ve İstiklal Ortaokulu’na Ziyaret.
Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Murat DEMİR okul ziyaretleri kapsamında Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulu ve İstikla..
Eski Hamam İçin Tarihi Kentler Birliği’nden 50 Bin TL Hibe
3. Derece Arkeolojik Sit alanı temizlik çalışmalarının devam ettiği dünyanın en büyük yeraltı yerleşim bölgesinde yer al..
13 Ocak Cuma Günü Nevşehir Merkez İlçe ve Bağlı Köyleri ile Bazı İlçelerde Okullar Tatil Edildi
Nevşehir Valiliği'nden Yapılan açıklamaya göre; 13 Ocak Cuma Günü Nevşehir Merkez İlçe ve Bağlı Köyleri ile Bazı İlçeler..
Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü DEMİR Rehber Öğretmenlerle Toplantı Yaptı
Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Murat DEMİR başkanlığında, Şube Müdürü Mehmet KIRATLI ve Rehberlik Araştırma Merkezi M..
İl Milli Eğitim Müdürü DEMİR'den 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı
Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Murat DEMİR 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Dolayısıyla Mesaj Yayımladı
Milli Eğitim Müdürü Ceylan, YGS Deneme Sınavını Denetledi.
Gülşehir Milli Eğitim Müdürü Yılmaz Ceylan, Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Çok Programlı Anadolu Lisesi ve Şehit Hami..
Nevşehir Halk Sağlığı Müdürlüğü'nün 70. Verem Eğitimi ve Propaganda Haftası ile İigili Basın Açıklaması
Nevşehir Halk Sağlığı Müdürlüğü'nden 70. Verem Eğitimi ve Propaganda Haftası ile İlgili Basın Açıklaması yapıldı.(01.1..
Gülşehir İlçe Kaymakamlığına, vekaleten BAYTOK,  görevlendirildi.
İçişleri Bakanlığınca Nevşehir İli Gülşehir İlçesi Kaymakamlığına, vekaleten görevlendirilen. Muhammed Sait BAYTOK, 02...
MHP Gülşehir İlçe Teşkilatı Yönetimi'nde Yer Alanların İsim Listesi.
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi tarafından Gülşehir ilçe teşkilatına atanan yeni Başkan ve yönetim şu isimlerde..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI