Bugun...

"hacibektas-myo-ve-hacibektas-ilce-milli-egitim-mudurlugu-arasinda-is-birligi-protokolu-imzalandi/s/keywords/hacibektas-myo-ve-hacibektas-ilce-milli-egitim-mudurlugu-arasinda-is-birligi-protokolu-imzalandi/61/s/keywords/hacibektas-myo-ve-hacibektas-ilce-milli-egitim-mudurlugu-arasinda-is-birligi-protokolu-imzalandi/s/keywords/hacibektas-myo-ve-hacibektas-ilce-milli-egitim-mudurlugu-arasinda-is-birligi-protokolu-imzalandi/61/38" İLE İLGİLİ HABERLER

ÖZEL İNSANLAR, KINALI HASAN’I   CANLANDIRACAKLAR
Nevşehir Belediyesi Özel İnsanlar Eğitim Merkezi’nde eğitime katılan 18 yaş ve üzeri Özel İnsanlar, Çanakkale Zaferinin ..
NEVŞEHİR İLİ MERKEZ İLÇE İLAVE VE REVİZYON İMAR PLANI ASKIYA ÇIKARTILDI
Nevşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve Nevşehir Belediye Meclisi’nin Mayıs ayı toplan..
Gülşehir; EBA Fen Deneyleri Yarışmasında Başarı Ödülü Kazandı.
Gülşehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Fizik Öğretmeni Ruziye URGENÇ tarafından hazırlanan "Açık Hava Basıncıyla Her ..
Nevşehir Emniyet Müdürlüğü,  Uyuşturucu İle Mücadele Şube Müdürlüğü - Basın Duyurusu
Nevşehir Emniyet Müdürlüğümüz Uyuşturucu İle Mücadele Şube Müdürlüğümüz görevlilerince uyuşturucu ile mücadele kapsamınd..
Nevşehir İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği’ne Tıbbi Hizmetler Başkanı Atandı
Nevşehir İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği Tıbbi Hizmetler Başkanlığına Nevşehir Devlet Hastanesinde Genel..
Tele Takılan Kırlangıcı İtfaye Ekipleri Kurtardı.
Nevşehir’in Esentepe Mahallesi’nde bir apartmanın çatı katındaki bir tele takılan Kırlangıcı, Nevşehir Belediyesi İtfa..
Nevşehir Devlet Hastanesi Acil Servisinde Mesai Dışı Göz Polikliniği Hizmeti Başladı
Nevşehir Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğine bağlı Nevşehir Devlet Hastanesi Acil Servisinde oluşturulan Göz P..
AK Parti Avanos İlçe Başkanı Kesal, Miraç Kandilini Kutladı
AK Parti Avanos İlçe Başkanı Ahmet Fatih Kesal, Miraç Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı.
Dolandırıcılık Suçlarına Karıştıkları Tespit Edilen İki Şahıs Mahkemece Tutuklandı.
Dolandırıcılık Suçlarına Karıştıkları Tespit Edilen İki Şahıs Nevşehir il Emniyet Müdürlüğü Ekipleri'nin yaptığı operasy..
Gülşehir'de Yapılan Operasyon'la Yakalanan 4 Kişi'den 3'ü Tutuklandı.
Gülşehir Emniyet Müdürlüğü Polis ekipleri'nin 400 evler mahallesi'nde gerçekleştirdiği operasyon'la yakalanan 4 kişi'den..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI