Bugun...

"hacibektas-rifat-kartal-huzurevini-ziyaret-etti/s/keywords/hacibektas-rifat-kartal-huzurevini-ziyaret-etti/7/s/keywords/hacibektas-rifat-kartal-huzurevini-ziyaret-etti/s/keywords/hacibektas-rifat-kartal-huzurevini-ziyaret-etti/7/24" İLE İLGİLİ HABERLER

Vergi Haftası Nedeniyle Vali Aktaş’a Ziyaret
Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, “29. Vergi Haftası” dolayısıyla, İl Defterdarı Orhan Taş ve beraberindeki birim müdürlerin..
 İl Defterdarı Taş, Başkan Ünver’i Ziyaret Etti.
Nevşehir İl Defterdarı Orhan Taş beraberindeki bir heyet ile birlikte 29. Vergi Haftası kutlamaları kapsamında Nevşehi..
Türk Hava Kurumu Genç Kanat Öğrencilerinden, Kapadokya Havalimanına Ziyaret
Türk Hava Kurumu Genç Kanat Öğrencileri, Öğretmen ve Okul Yöneticilerinden oluşan bir grup, gençlerimize havacılığın sev..
  Memur Sen ve Eğitim Bir Sen den  Milli Eğitim Müdürü CEYLAN´a Ziyaret
Memur Sen ve Eğitim Bir Sen İl Şube Başkanı Mustafa ÖZDEMİR ve Yardımcısı Mustafa ÇİFTCİ Gülşehir İlçe Milli Eğitim M..
Başkan Ertaş'dan, Eyüp Kaymakamı Dölek'e Ziyaret.
Acıgöl Belediye Başkanı Ercan ERTAŞ İstabul'da yapmış olduğu çeşitli temas ve ziyaretler kapsamında Hemşehrimiz olan Eyü..
Ünlüer'den Özel İnsanlara Ziyaret.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa ÜNLÜER Antrenörler ve Liderler ile birlikte Okul ziyaretlerine tüm hızıyla..
Milletvekili GİZLİGİDER Hafta Sonu Kozaklı İlçe Ziyaretiyle Devam Etti.
Ak Parti Kozaklı İlçe Teşkilatı ile buluşan GİZLİGİDER, esnafımızla ve muhtarlarımızla bir araya gelerek ilçemizde ve kö..
Vali AKTAŞ’dan Hukuk Bürosuna Ziyaret.
Nevşehir Valisi İlhami Aktaş ve beraberinde TBMM Başkanlık Divanı Katip Üyesi ve Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz i..
VALİ AKTAŞ, ESNAFLARI İŞYERLERİNDE ZİYARET EDİYOR…
Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, İl Merkezinde faaliyet gösteren kuruyemişçi İhsan Şekeryapan’ı ve çalışanlarını işyerinde ..
AK Parti Kadın Kolları Yönetim Kurulundan, İl Milli Eğitim Müdürü DEMİR’e Ziyaret
AK Parti Nevşehir Kadın Kolları Başkanı Ayşe BİLGİÇ ve yönetim kurulu üyeleri, Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Murat DEM..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI