Bugun...

"halkla-iliskilerin-oscarlari-cumhurbaskanligi-iletisim-baskanliginin-oldu/s/keywords/halkla-iliskilerin-oscarlari-cumhurbaskanligi-iletisim-baskanliginin-oldu/6/rss" İLE İLGİLİ HABERLER

AK Parti  Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini Anlatıyor.
AK Parti Nevşehir İl Teşkilatı, ilçe ziyaretleri yaparak Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini parti teşkilat mensuplarına ..
Uçhisar, Emitt 2017 Fuarı’nın Gözdesi Oldu.
Uçhisar, dünyanın 5. büyük turizm fuarı olan EMITT 2017 Turizm Fuarı’nda Kapadokya-Nevşehir standında Uçhisar Belediyesi..
Basketbol Müsabakaları İl Birincisi Belli Oldu.
Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen ‘Okullar Arası Yıldızlar ve Gençler Basketbol Müs..
Başkan Yıldız Cumhurbaşkanlığı Külliyesine Davet Edildi
Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, 27 Ocak 2017 tarihinde Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenecek olan Şehircilik ..
Acı Haber Geldi! Özel Harekat Polisi Furkan Demir, Şehit Düştü.
Diyarbakır'da gerçekleştirilen ve 4 polisimizin şehit olduğu hain saldırıda ağır yaralanan özel harekat polisi Gülşehirl..
2016 Yılı Gıda Denetimleri Açısından Yoğun Bir Yıl Oldu
Nevşehir İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünden 2016 Yılı Gıda Denetimleri Açısından Yoğun Bir Yıl Oldu. ..
Engelsiz Sağlık İletişim Merkezi (ESİM) hizmete sunuldu.
Sağlık Bakanlığımızca, işitme engelli bireylerin sağlık hizmetlerine erişimini kolaylaştırmak ve sağlık hizmeti sunumund..
Uçhisar Belediyesi personeline iletişim ve uyumlu çalışma eğitimi verilecek.
Uçhisar Belediyesi ile Ahiler Kalkınma Ajansının ortaklaşa düzenlediği 2016 Yılı Teknik Destek Programı kapsamında Uçhis..
Tanrıver Ürgüp FM’in Konuğu Oldu.
Ürgüp FM’de bu hafta Mahmut Çiçek’in hazırlayıp Sunduğu Diriliş Meydanı’na Konuk Olan Ak Parti İl Başkanı Mehmet Ali Tan..
Çiftçi Ailesinin Acısına Binlerce Kişi Ortak Oldu.
Gülşehir İlçesi esnaflarından Çiftçi Sarrafiye sahibi Erkan Çiftçi'nin eşi Seher Çiftçi'yi son yolculuğuna Binlerce kişi..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI