Bugun...

"her-mevsim-kirikkale-odullu-fotograf-yarismasi-icin-basvurular-basladi/s/keywords/her-mevsim-kirikkale-odullu-fotograf-yarismasi-icin-basvurular-basladi/1/s/keywords/her-mevsim-kirikkale-odullu-fotograf-yarismasi-icin-basvurular-basladi/s/keywords/her-mevsim-kirikkale-odullu-fotograf-yarismasi-icin-basvurular-basladi/1/9" İLE İLGİLİ HABERLER

NEVŞEHİR İL KÜLTÜR VE TURİZM MÜDÜRLÜĞÜNE BAĞLI MÜZELER İÇİN AYLIK ZİYARETÇİ VE GELİR ÇİZELGESİ
NEVŞEHİR İL KÜLTÜR VE TURİZM MÜDÜRLÜĞÜNE BAĞLI MÜZELER İÇİN AYLIK ZİYARETÇİ VE GELİR ÇİZELGESİ (VALİLİK BASIN VE HALKL..
Nevşehir Belediyespor için Bir araya geldiler
Misli.com 3. Lig 1. gurupta mücadele eden Nevşehir Belediyespor’a Destek sağlamak için Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Meh..
Çiftçi, Gülşehir İçin Proje Üretmeye Devam Ediyor.
Gülşehir belediye başkanı Av. Fatih Çiftci, son iki yıldır nüfusu da artmaya devam eden ilçesi için proje üretmeye devam..
ODA AİDATLARINDA YAPILANDIRMA İÇİN SON GÜN 28 ŞUBAT
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri İ. Hakkı Aydoğan, 7256 sayılı Kanun kapsamında aidat yapılandırması içi..
Avanos Belediyesi’nin E- Belediye hizmetlerinden online fatura ödeme sistemi hizmete başladı.
E-belediye uygulaması ile vatandaşlar, ev veya işyerlerinden internet aracılığı ile diledikleri saatte su faturalarını, ..
Daha Yeşil Bir Kampüs İçin Orman Genel Müdürlüğü ile NEVÜ Arasında Ağaçlandırma Protokolü İmzalandı
Orman Genel Müdürlüğü (OGM) ile Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörlüğü arasında NEVÜ Kampüsünün ağaçla..
Nevşehir Belediyespor Fatsa Belediyespor Müsabakası için yola çıktı
Misli.com 3.Lig 1 Grup'ta mücadele eden Nevşehir Belediyespor, 2020 2021 futbol sezonunu 2. Yarısının ilk maçına Perşemb..
Görevli Memura Mukavemet Eden Uyuşturucu Taciri Tutuklandı.
Görevi Yaptırmamak İçin Direnme, Görevli Memura Mukavemet Eden Uyuşturucu Taciri Tutuklandı.
Casper Excalibur ile Valorant Turnuvası Başladı!
Oyun dünyasının en popüler Valorant turnuvalarından olan Reflex Masters by NVIDIA şimdi Excalibur sponsorluğunda yapılıy..
NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin’den Mezunumuz Aliye Karakaya İçin Taziye Mesajı
Üniversitemiz Nevşehir Meslek Yüksek Okulu Büro Yönetimi ve Sekreterlik Bölümü 2008 yılı mezunumuz Aliye Karakaya’nın te..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI