Bugun...

"her-mevsim-kirikkale-odullu-fotograf-yarismasi-icin-basvurular-basladi/s/keywords/her-mevsim-kirikkale-odullu-fotograf-yarismasi-icin-basvurular-basladi/12/s/keywords/her-mevsim-kirikkale-odullu-fotograf-yarismasi-icin-basvurular-basladi/s/keywords/her-mevsim-kirikkale-odullu-fotograf-yarismasi-icin-basvurular-basladi/12/33" İLE İLGİLİ HABERLER

PEDALLAR, 15 TEMMUZ ŞEHİTLERİNİ ANMA DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ İÇİN DÖNÜYOR
15 Temmuz Şehitlerini Anma Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün orga..
SAATÇİ HOCA CADDESİ’NDE SICAK ASFALT SERİMİ İÇİN HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR
Nevşehir Belediyesi ekipleri Saatçi Hoca Caddesi’nde gerçekleştirilen altyapı ve üstyapı çalışmalarını tamamlamak için y..
Göreme'de Ticari Taksi Plakası Sahiplerini Buldu
Göreme belediyesinin aldığı karar ile gelen yerli ve yabancı misafirlerimizin ulaşımlarını daha da kolay hale getirilmes..
Koruyucu Aileler için Topuzlu Han’da düzenlenen iftar yemeği Düzenlendi
Nevşehir Valisi İlhami Aktaş’ın Eşi Songül Aktaş, 15-21 Mayıs 2019 Aile Haftası olması nedeniyle; Aile, Çalışma ve Sosya..
Şehit ve Gazi Aileleri İçin İftar Yemeği Düzenlendi.
Nevşehir Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Tafana Sosyal Tesisle..
TOKİ KONUTLARI İÇİN KURA ÇEKİMİ YAPILDI
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından vatandaşlara müjdelenen 50 bin yeni sosyal konut projesi kapsamında Nevşeh..
Ramazan Etkinlikleri, Kum Sanatı gösterisi ve Türk Tasavvuf Musikisi Konseri ile başladı.
Nevşehir Belediyesi tarafından bu yıl ilki düzenlenen Ramazan Etkinlikleri, Ahmet Akkuş’un Türk Tasavvuf Musikisi Konser..
‘İran Araştırmaları Çalıştayı’ Başladı
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi(NEVÜ) ve İran Araştırmaları Merkezi (İRAM) tarafından düzenlenen ve Türkiye gen..
NEVŞEHİR’DE 110 BİN KİŞİ İÇİN 110 BİN AĞAÇ DİKİMİNE BAŞLANDI
Nevşehir'de başlatılan ve kentte yaşayan 110 bin kişi için 110 bin ağaç dikilmesi hedeflenen proje kapsamında ilk ağaçla..
İlmihal Yarışması Ödül Töreni Nevşehir'de Yapıldı
9. sınıf öğrencileri arasında düzenlenen İlmihal Yarışması’nda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. ..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI