Bugun...

"her-mevsim-kirikkale-odullu-fotograf-yarismasi-icin-basvurular-basladi/s/keywords/her-mevsim-kirikkale-odullu-fotograf-yarismasi-icin-basvurular-basladi/21/s/keywords/her-mevsim-kirikkale-odullu-fotograf-yarismasi-icin-basvurular-basladi/s/keywords/her-mevsim-kirikkale-odullu-fotograf-yarismasi-icin-basvurular-basladi/21/7" İLE İLGİLİ HABERLER

Yeraltı Kilisesi için Teknik Bilgi Alındı.
Nevşehir Kale Etrafı Arkeolojik Sit alanında ortaya çıkartılan ve dünya Ortodoksluğunun tarihi akışına yön verecek düz..
Ürgüp'te Çipli Kimlik Başvuruları Başladı.
İçişleri Bakanlığı Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen ‘Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Kartı Pr..
Kuşlar Aç Kalmasın
Nevşehir ’de etkili olan kar yağışı nedeniyle yem bulamayan kanatlı hayvanlar için, yemliklere yem bırakıldı. ..
Ahiler Kalkınma Ajansından Beyler Konağının Restorasyonu İçin Teknik Destek…
Ahiler Kalkınma Ajansı 2016 Teknik Destek programı kapsamında Nevşehir Belediyesi tarafından hazırlanan “Nevşehir Kale E..
Hac Ön Kayıtları Başladı
2017 yılında hacca gitmek üzere “İlk Defa Kayıt” yaptıracakların ilgili bankalara (28 Aralık 2016 – 06 Ocak 2017 tarihle..
Kapadokya’nın Genç Sesleri Türk Halk Müziği Ses Yarışması Sona Erdi
Nevşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ve Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın, 2016 yılı Genç-Des programı kapsamında dest..
7. Uluslar Arası Kapadokya Fotoğraf Yarışma Başvuruları 26 Aralık'da Sona Eriyor.
Nevşehir Belediyesi’nce fotoğraf sanatının geliştirilmesi ve bu alanda aktif şekilde çalışma yapan amatör ve profesyonel..
Kardelenler Şiir Okuma Yarışması Düzenledi
Nevşehir’in lider eğitim kurumu Özel Kardelen Koleji 2. Geleneksel Şiir okuma yarışması düzenledi.
Nevşehir Belediyesi’nden Şehitler İçin Yemek
Nevşehir Belediyesi’nin sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde, Askıda Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile işbirliği ha..
Avanos Belediyesi, Yiyecek Sıkıntısı Çeken Hayvanlar için Yiyecek Bıraktı.
Avanos Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından kışın soğukta yiyecek bulmakta zorlanan, Kızılırmak içi..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI