Bugun...

"her-mevsim-kirikkale-odullu-fotograf-yarismasi-icin-basvurular-basladi/s/keywords/her-mevsim-kirikkale-odullu-fotograf-yarismasi-icin-basvurular-basladi/22/rss" İLE İLGİLİ HABERLER

SOKAK HAYVANLARI İÇİN BESLENME ODAKLARINA MAMA BIRAKILDI
Nevşehir Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından ,kar yağışı ile yiyecek bulamama tehlikesi ile karşı ..
Bakan Yardımcısı Aksu, Arı'ya destek için Nevşehir'e geliyor
Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Sinan Aksu, bir takım ziyaretler için yarın Nevşehir'e gelecek.
Ülkücüler, Fırat ve Özgecan için yürüdü
Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanlığı Üniversite Birimi tarafından kampüs içerisinde Fırat Yılmaz Çakıroğlu ve Özgecan As..
KAPEM’DE 4 BRANŞTA DAHA EĞİTİMLER BAŞLADI
Nevşehir Belediyesi Kapadokya Eğitim Merkezi (KAPEM), Nevşehir Halk Eğitim Merkezi Ve Akşam Sanat Okulu (ASO) ile işbirl..
Kürk saldırı davası için Hollanda’ya gitti
MHP Gülşehir belediye başkan adayı Şengezer Kürk, Hollanda’da yaşanan saldırı olayının davasına katılmak üzere Hollanda’..
Kürk, Seçim Bürosundaki Çalışmalarına Başladı
Milliyetçi Hareket Partisinden Gülşehir Belediye adayı gösterilen Şengezer Kürk seçim ofisindeki çalışmalarına başlayar..
ŞEHİT ŞAHİN KAYA İÇİN MEVLİD-İ ŞERİF OKUNDU
Zeytin Dalı Harekâtı’nda şehit olan Piyade Uzman Onbaşı Şahin Kaya’ya ithafen tüm şehitlerimiz için Gülşehir İlçesi Merk..
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı’ndan ‘‘Ülkem İçin Bir Fikrim Var’’ Projesi
82 milyon, beyin fırtınası yapacak Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Prof. Dr. Fahrettin Altun: “Ülkem İçin Bir Fikrim V..
4 BRANŞTAKİ KAPEM EĞİTİMLERİNE BAŞVURULAR DEVAM EDİYOR
Nevşehir Belediyesi Kapadokya Eğitim Merkezi (KAPEM) ,Nevşehir Halk Eğitim Merkezi Ve Akşam Sanat Okulu (ASO) ile işbirl..
İkinci Dönem Eğitim- Öğretim Yılı Başladı
2018-2019 Eğitim-Öğretim yılı ikinci dönemi, 15 günlük yarıyıl tatilinin ardından İl genelinde okul öncesi, ilkokul, ort..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI