Bugun...

"her-mevsim-kirikkale-odullu-fotograf-yarismasi-icin-basvurular-basladi/s/keywords/her-mevsim-kirikkale-odullu-fotograf-yarismasi-icin-basvurular-basladi/22/s/keywords/her-mevsim-kirikkale-odullu-fotograf-yarismasi-icin-basvurular-basladi/s/keywords/her-mevsim-kirikkale-odullu-fotograf-yarismasi-icin-basvurular-basladi/22/14" İLE İLGİLİ HABERLER

Şiir Yarışmasında, Rabia ERTÜRK Türkiye İkincisi Oldu.
Benim Yetim Kardeşim Şiir Yarışmasında Nevşehir Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrencisi Rabia ERTÜRK Türkiye İkincisi Oldu..
Gülşehir Ç.P.A. Lisesi Öğrencisi; ''Durmuş Emre Şimşek'in Ezan Okumadaki Başarısı''
Gülşehir Çok Programlı Anadolu lisesi ögrencilerinden Durmuş Emre Şimşek, Din öğretimi Genel Müdürlüğü'nün düzenlediği E..
Ünver Ödülü, Başbakan Davutoğlu’nun Elinden Aldı.
AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafından bu yıl 5. si gerçekleştirilecek Yerel Yönetimler Sempozyumu kapsamında ..
2015 Üretim Yılı Mazot, Gübre ve Toprak Analiz Desteği Müracaat Süresi Uzatıldı. DUYURU
Çiftçi Kayıt Sistemine dahil olan çiftçilere 2015 üretim yılı için Mazot, Gübre ve Toprak Analizi Desteklemesi yapılması..
NEHÜ ‘Lider Tırmanış Türkiye Şampiyonası’ Finallerine Ev Sahipliği Yaptı
Türkiye Dağcılık Federasyonunun 2016 yılı faaliyet programında yer alan ‘Spor Tırmanış Minikler, Küçükler, Gençler, Büyü..
 Ünver:  “ Regaip Kandili Tüm İnananlar İçin  Hayırlara Vesile Olsun”
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, manevi bir çok kazançlar ile dolu olan mübarek Regaib Kandili’nin tüm inananlar ..
Kapadokyada Temel Fotoğrafçılık Eğitimi
Gençlik ve Spor Bakanlığı Eğitim Kültür Araştırma Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen Temel fotoğrafçılık eğitiminin i..
Aile Hekimi Doktorlar Sağlık Çalışanlarına Uygulanan Şiddeti Protesto Etti.
Aile Hekimleri Dernekleri Federasyonu (AHEF) üyesi doktorlar, sağlık çalışanlarına uygulanan şiddeti protesto etmek içi..
Uluslararası Kapadokya Oryantiring Yarışları Göreme'de Başladı
Türkiye Oryantiring Federasyonu, 2016 faaliyet programında yer alan Bisikletli Oryantiring Dünya Serisi 2. Ayak ve Türki..
Birlik Başkanı İsmail Ördü'den Taziye Mesajı
Nevşehir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Ördü şehit edilen polis memuru Emre Fıstıkek..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI